Κρεμοντούς Άρνικα

Τονωτική φρεσκάδα, σε ένα ελαφρύ διάφανο τζελ

Για κύμα ενέργειας στο ντους - χαρείτε το μοναδικό άρωμα δεντρολίβανου και λεβάντας και νιώστε τονωμένοι μετά τη γυμναστική 

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Άρνικα

Η άρνικα με το φωτεινό κίτρινο της χρώμα ευδοκιμεί σε φυσικά ορεινά λιβάδια και τυρφώδη εδάφη που είναι φτωχά σε ασβέστιο.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το Αφροντούς Άρνικα της Weleda αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο καθώς αθλείστε. Τα αναζωογονητικά και τονωτικά αιθέρια έλαια δεντρολίβανου και λεβάντας θα χαλαρώσουν το νου και θα προσφέρουν ενέργεια στο σώμα σας. Το 100% των καθαριστικών ουσιών του αφροντούς είναι βιοδιασπώμενα. 

Οφέλη

Τονωτικό άρωμα, δροσιστικό, καθαρίζει απαλά. Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες καθώς και πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Καθαρίστε όλο το σώμα στο ντους. Ακολουθήστε με ένα μασάζ με το Λάδι για μασάζ με Άρνικα που θα βοηθήσει να αποφύγετε το πιάσιμο και πόνο στους μύες, διατηρώντας τους ζεστούς και ευλύγιστους.