Κρέμα Χεριών Αμύγδαλο

Ήπια σύνθεση που ηρεμεί το ευερέθιστο δέρμα και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί στα ευαίσθητα χέρια.

Αγγίξτε, κρατήστε, επικοινωνήστε - τα χέρια μας κάνουν πολλά και χρειάζονται ειδική περιποίηση, ειδικά αν είναι ευαίσθητα.  

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Αμύγδαλο

Το αμύγδαλο είναι γεμάτο μέταλλα και βιταμίνες. Προσφέρει ακόρεστα λιπαρά οξέα, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, ενώ έχει εξαιρετική γεύση. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως το αμύγδαλο χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το προστατευτικό κέλυφος του βιολογικού αμυγδάλου κρύβει έναν πολύτιμο και πλούσιο σε έλαια καρπό. Με τον ίδιο τρόπο προστατεύει και η  Κρέμα Χεριών Αμύγδαλο το ευαίσθητο δέρμα των χεριών σας. Η ήπια σύνθεση, με βιολογικό αμυγδαλέλαιο, ενισχύει τις προστατευτικές λειτουργίες του ίδιου του δέρματος και προστατεύει από την έκθεση στον ήλιο και το κρύο. Συγχρόνως προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και μειώνει το αίσθημα 'τραβήγματος' στο δέρμα. Η Κρέμα Χεριών Αμύγδαλο απορροφάται άμεσα και καταπραΰνει το ευερέθιστο δέρμα, αφήνοντας τα ευαίσθητα χέρια μεταξένια απαλά.  

Οφέλη

Κατάλληλο για αυστηρά χορτοφάγους (vegan), σε ισορροπία με το pH του δέρματος. Κλινικά ελεγμένη και δερματολογικά πιστοποιημένη αποτελεσματικότητα και φιλικότητα με το δέρμα. Χωρίς συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.  

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Συστατικά

Συστατικά

Αμυγδαλέλαιο

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Το φίνο κι ελαφρύ Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικά φιλικό με το δέρμα και ιδανικό για το ευαίσθητο, τραχύ και ξηρό δέρμα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικό για την περιποίηση των βρεφών και των μικρών παιδιών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ.  

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Αλικάντε, Ισπανία

Αμύγδαλο

Στους λόφους κοντά στην πόλη Alicante, εκατό καλλιεργητές αμυγδάλου φροντίζουν μία από τις μεγαλύτερες περιοχές καλλιέργειας αμυγδάλου στην Ευρώπη.

Μάθετε περισσότερα
Image of Almond Spain - Almond

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε την Κρέμα Χεριών Αμύγδαλο στα χέρια σας και κάντε απαλό μασάζ. Για άνεση σε όλο το σώμα, δοκιμάστε το Κρεμοντούς Αμύγδαλο και το Γαλάκτωμα Αμύγδαλο.