Λάδι Μασάζ με Καλέντουλα - με εκχύλισμα καλέντουλας για ευαίσθητο δέρμα

Απαλή, εντατική περιποίηση για το μασάζ του ευαίσθητου δέρματος

Το ευαίσθητο δέρμα δε χρειάζεται να αποφεύγει το ξεκούραστο άγγιγμα ενός μασάζ. Το Λάδι Μασάζ με Καλέντουλα περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα ενώ το μασάζ προσφέρει χαλάρωση στο σώμα.


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Καλέντουλα

Η καλέντουλα, γνωστή και ως κίτρινη μαργαρίτα, αποτελεί σημαντικό μέλος της οικογένειας των φαρμακευτικών φυτών, ενώ συναντάται συχνά και σε διακοσμητικούς κήπους.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Η καλέντουλα και το χαμομήλι, δύο φυτά που περιποιούνται απαλά, προσφέρουν τα αιθέρια έλαιά τους στο δέρμα σας ενώ το κουρασμένο σώμα σας δέχεται τη χαλάρωση ενός μασάζ. Σε μια μεταξένια βάση από ηλίανθελαιο  και με φρέσκο άρωμα αιθέριων ελαιών, το Λάδι Μασάζ με Καλέντουλα είναι ιδανικό για ένα μασάζ που ηρεμεί και χαλαρώνει τους μύες, καθώς θρέφει το δέρμα και το κάνει απαλό. 


Οφέλη

Το Λάδι Μασάζ με Καλέντουλα απαλύνει και θρέφει το δέρμα. Η συμβατότητά του ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη. Κατάλληλο για χορτοφάγους και ακραιφνείς χορτοφάγους. Χωρίς συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Συστατικά

Συστατικά

Εκχύλισμα Καλέντουλας

Calendula Officinalis Extract

Το εκχύλισμα των υπέργειων τμημάτων της καλέντουλας έχουν κίτρινο-πράσινο ως και καστανο-πράσινο χρώμα. Περιέχουν διάφορα καροτενοειδή, φλαβονοειδή και Σαπωνίνες. Το εκχύλισμα καλέντουλας έχει απαλαντυλικές ιδιότητες κι ενισχύει την ανανέωση του δέρματος.


Εκχύλισμα Φύλλων Σημύδας

Betula Alba Leaf Extract

Τα φύλλα σημύδας περιέχουν φλαβονοειδή και τανίνες, που ενεργοποιούν το μεταβολισμό του δέρματος και τον υγρό οργανισμό. Το εκχύλισμα από τα φύλλα του είναι ιδανικό ως έλαιο μασάζ, καθώς και για προϊόντα που λειαίνουν το δέρμα κι ενισχύουν την ενδυνάμωση του συνδετικού ιστού.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Κάντε μασάζ με μικρή ποσότητα στους μύες, κατά προτίμηση σε νωπό δέρμα μετά το μπάνιο ή το ντους