Λάδι Σώματος Άγριου Τριαντάφυλλου

Εντατική πλούσια θρέψη με πολύτιμο έλαιο τριανταφύλλου

Ένα ντελικάτο πέπλο από μεταξένια έλαια, με άρωμα από τριαντάφυλλα, για περιποίηση μετά το μπάνιο


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Άγριο Τριαντάφυλλο

Αδάμαστη ομορφιά που προσφέρει αρμονία

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Η φύση του τριαντάφυλλου είναι αρμονική και αυτό φαίνεται στην εξισορρόπηση της ζωηρής ανάπτυξης και της ντελικάτης ομορφιάς των φθινοπωρινών καρπών που αναδίδουν μεθυστικό καλοκαιρινό άρωμα. Το απολαυστικό λάδι σώματος προσφέρει αρμονία στις αισθήσεις με πολύτιμο, βιολογικό έλαιο από άγρια τριαντάφυλλα τα οποία συνδυάζονται προσεχτικά με γλυκό αμυγδαλέλαιο και βιολογικό έλαιο τζοτζόμπα. Το δέρμα σας απορροφά τα ευεργετικά συστατικά ενώ το ντελικάτο άρωμα από τριανταφυλλιά δαμασκηνή του προσφέρουν ηρεμία.


Οφέλη

Έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία υποστηρίζουν τη φυσική λειτουργία του δέρματος. Εναρμονίζει σώμα και πνεύμα. Δερματολογικά ελεγμένο, δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.


+26%

Πιο λείο δέρμα*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
+21%

Πιο σφιχτό δέρμα*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε μερικές σταγόνες σε νωπό δέρμα, με το μπάνιο ή το ντους και κάντε μασάζ. Μπορεί να συνδυαστεί με το Γαλάκτωμα Περιποίησης Άγριο Τριαντάφυλλο.