Αναζωογονητική Κρέμα Χεριών Ρόδι

Προστατεύει το δέρμα από τις επιπτώσεις των περιβαλλοντικών επιδράσεων

Το απαλό άγγιγμα του ελαίου ροδιού για ικανά, εργατικά χέρια.

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ρόδι

Το ρόδι, αν κι εξωτερικά μοιάζει εύθραυστο κι αφυδατωμένο, κρύβει ένα εκπληκτικά πλούσιο εσωτερικό, γεμάτο από σπόρους, ο καθένας εκ των οποίων περιβάλλεται από χυμώδη κόκκινη σάρκα, που θυμίζουν μικρά μούρα σαν πολύτιμα πετράδια.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Όλοι μας χρειαζόμαστε ένα άγγιγμα φροντίδας - κι αυτό συμπεριλαμβάνει τα χέρια σας, γιατί να μην τα ανταμείψουμε με την αγάπη και τη φροντίδα του ροδιού; Η Αναζωογονητική Κρέμα Χεριών Ρόδι απορροφάται άμεσα και προστατεύει τα χέρια σας από την αφυδάτωση που προκαλείται από τη χρήση νερού, τις ελεύθερες ρίζες και τον ξηρό αέρα, με πολύτιμα συστατικά  όπως βιολογικό έλαιο σπόρων ροδιού, βούτυρο καριτέ, σησαμέλαιο κι εκχύλισμα κεχριού. Το χαλαρό δέρμα γίνεται πιο σφιχτό, η ξηρότητα εξαφανίζεται και τα ικανά χέρια ξαναγίνονται απαλά και μαλακά. 


Οφέλη

Με αντιοξειδωτικά, που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. Η κρέμα συσφίγγει, απαλύνει κι ενδυναμώνει το δέρμα, αντιμετωπίζει την ξηρότητα και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Εξαιρετική συμβατότητα ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα.

Πιστοποιημένα φυσικό, δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.

+60%

Αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Συστατικά

Συστατικά

Έλαιο Σπόρων Ροδιού

Punica Granatum Seed Oil

Το κίτρινο έως κοκκινωπό, σχετικά παχύρρευστο Έλαιο Σπόρων Ροδιού είναι ένα από τα ενεργά έλαια και είναι πλούσιο σε σπάνιο πουνικικό οξύ (ένα ακόρεστο λιπαρό οξύ). Το πολύτιμο φυτικό έλαιο έχει αντιοξειδωτική δράση που βελτιώνει την ανανέωση του δέρματος και θεωρείται εξαιρετικό προϊόν περιποίησης για το ξηρό, ώριμο και ταλαιπωρημένο δέρμα. 

Σησαμέλαιο

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Το Σησαμέλαιο είναι εξαιρετικό έλαιο μασάζ και χρησιμοποιείται για την περιποίηση του κουρασμένου, ξηρού και ώριμου δέρματος, μα χρησιμοποιείται επίσης και ως μαλακτικό συστατικό. Έχει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση, περιποιείται το δέρμα και είναι ιδανικό ως έλαιο βάσης για ενεργά συστατικά. Παρουσιάζει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ, καθώς και φυτοστερόλες και Βιταμίνη Ε (ειδικά γ-τοκοφερόλη).  

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Κάντε απαλό μασάζ στα χέρια, ειδικά μετά από το πλύσιμο των χεριών ή την παραμονή σε εξωτερικούς χώρους