Αποσμητικό Κίτρου

Φυσική φρεσκάδα που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες σωματικές οσμές

Το Αποσμητικό Κίτρου περιέχει αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών που προσφέρουν τη φυσική δροσιά τους και συνεργάζονται με το σώμα, αντί να παρεμβαίνουν στις φυσικές λειτουργίες του.

 

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Εσπεριδοειδή

Είναι ευρέως γνωστό πως το πικρό φρούτο είναι κυριολεκτικά γεμάτο βιταμίνη C.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το Αποσμητικό Κίτρου προσφέρει φυσική δροσιά, με άρωμα εσπεριδοειδών όπως λεμόνι και πορτοκάλι, που εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες σωματικές οσμές. Δεν φράσσει τους πόρους, το δέρμα αναπνέει και δεν υπάρχει φόβος να εμφανιστούν αίσθημα κνησμού ή ερεθισμοί. Συσκευασμένο σε ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι, με σύστημα σπρέι χωρίς αεροζόλ, δίχως άλατα αλουμινίου και μόνο με φυσικά συστατικά, προσφέρει ό,τι καλύτερο σε εσάς και στον πλανήτη. Σκεφτείτε τα λεμόνια, σκεφτείτε τη φρεσκάδα - ένα φυσικά, φρέσκο συναίσθημα.

 

Οφέλη

Εξουδετερώνει και προλαμβάνει τις δυσάρεστες οσμές, διατηρεί τη φυσική ρυθμιστική λειτουργία του σώματός σας. Δερματολογικά ελεγμένο και φιλικό προς το δέρμα. Δεν περιέχει αντιιδρωτικές ουσίες, όπως άλατα αλουμινίου, συνθετικές αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Συστατικά

Συστατικά

Έλαιο Φλούδας Λεμονιού

Citrus Limon (Lemon) Peel Oil

Το Έλαιο Φλούδας Λεμονιού αποτελεί αιθέριο έλαιο που λαμβάνεται από τη φλούδα του φρούτου. Μαζί με άλλα αιθέρια έλαια χρησιμοποιείται για τον αρωματισμό.  

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε στην περιοχή της μασχάλης - διατίθεται επίσης σε πρακτικό μέγεθος για να το έχετε στην τσάντα σας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια ή τους βλεννογόνους. Εύφλεκτο.