Αποσμητικό Φασκόμηλου

Φρεσκάδα με άρωμα βοτάνων ιδανικό για άντρες και γυναίκες

Αιθέρια έλαια φασκόμηλου, δεντρολίβανου και θυμαριού για φρεσκάδα που ταιριάζει σε όλους - στον άντρα, στη γυναίκα, σε εσάς. Χωρίς αλουμίνιο, χωρίς συνθετικές ουσίες, χωρίς έγνοιες, μόνο φρεσκάδα!


Σχετικά

Περιγραφή

Τα συμβατικά αποσμητικά φράσσουν τους πόρους και δρουν ενάντια στο δέρμα. Αντιθέτως, το αποσμητικό φασκόμηλου της Weleda συνεργάζεται με το σώμα, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές με φυσικά αντι-βακτηριδιακά αιθέρια έλαια που αφήνουν το σώμα σας να αναπνεύσει. Σε γυάλινο μπουκάλι που ξαναγεμίζει και ανακυκλώνεται, με αντλία ψεκασμού χωρίς αεροζόλ, χωρίς αλουμίνιο ή άλλα αντιιδρωτικά μέταλλα, σας υποσχόμαστε φυσική φρεσκάδα.


Οφέλη

Φυσικό βιολογικό αποσμητικό. Χωρίς φθαλικές ενώσεις, άλατα αλουμινίου και αντιιδρωτικά. Δερματολογικά ελεγμένο.


www.natrue.org logo

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα
Vegan info

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε στην περιοχή της μασχάλης. Διατίθεται και σε ταξιδιωτικό μέγεθος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια ή τις βλεννώδεις μεμβράνες. Εύφλεκτο.