Αποσμητικό Roll-On 24ωρης Προστασίας για τον Άντρα

Εύχρηστο αποσμητικό roll-on με φυσικά αιθέρια έλαια, χωρίς άλατα αλουμινίου.

Νιώστε την ενέργεια και την αναζωογόνηση του ξυλώδους αρρενωπού αρώματος.


Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το Αποσμητικό Roll-On 24ωρης Προστασίας για τον Άντρα της Weleda προσφέρει προστασία, χωρίς περιττές ουσίες: 24ωρη αποτελεσματική προστασία, χωρίς άλατα αλουμινίου, χωρίς να φράσσει τους πόρους, διατηρώντας τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος. Το εύχρηστο αποσμητικό roll-on έχει αρρενωπό μα και φίνο άρωμα. Οι ξυλώδεις νότες από δενδρολίβανο σε συνδυασμό με την αναζωογονητική φρεσκάδα από αιθέρια έλαια litsea cubeba και βετιβέρια, το καθιστούν το απόλυτο αποσμητικό για εκείνον. 


Οφέλη

Με πιστοποίηση Natrue και δερματολογικά ελεγμένο φιλικό προς το δέρμα. Χωρίς αντιιδρωτικά συστατικά και άλατα αλουμινίου. Χωρίς συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Συστατικά

Συστατικά

Γλυκόρριζα

Glycyrrhiza Glabra Root Extract

 

Μας συγχωρείτε, η σελίδα βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή και δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη περιγραφή.  

Απόσταγμα Αμαμελίδας

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water

Το απόσταγμα της Αμαμελίδας έχει δροσιστικό, ήπιο στυπτικό και λειαντικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, η αμαμελίδα είναι κατάλληλο συστατικό για προϊόντα καθαρισμού, για τη  βελτίωση του δέρματος και τη διατήρηση της ενυδάτωσης. 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε καθαρό δέρμα. Για καθημερινή χρήση.