Aroma Shower Harmony Back

Aroma Shower Harmony

Αφροντούς Ευεξίας
Νιώστε την αρμονία του δάσους

 

 

Κάντε με βόλτα μέσα στο δάσος με το φρέσκο, ξυλώδες 100% φυσικό άρωμα λευκής ελάτης, ελάτου Σιβηρίας και λεβαντίνης σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Βιοδιασπώμενη σύνθεση. Η φιλικότητα προς το δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη.

 

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Νιώστε εμπνευσμένοι καθώς εισπνέετε βαθιά το άρωμα του λαμπερού, καθαρού δάσους με το φρέσκο, ξυλώδες άρωμα λευκής ελάτης, ελάτου Σιβηρίας  και λεβαντίνης. Κλείστε τα μάτια και εισπνεύστε βαθιά, καθώς η βιοδιασπώμενη σύνθεση που ξεπλένεται εύκολα και είναι 100% φυσικής προέλευσης καθαρίζει απαλά με ήπια, φυτικά καθαριστικά συστατικά και διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος σας. Νιώστε την αρμονία του δάσους, καθώς δρα το ήπια χαλαρωτικό, 100% φυσικό άρωμα.  Η φιλικότητα προς το δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη.

 

 

Μοναδικό άρωμα με 100% φυσικά αιθέρια έλαια

Κάντε μια βόλτα στο πευκόδασος κι ενισχύστε τη φυσική σας ευεξία  
 

Νιώστε την αρμονία ενός προστατευμένου δασότοπου, όπου το φρέσκο ξυλώδες άρωμα λευκής ελάτης κι ελάτου Σιβηρίας αναμιγνύονται με μια δόση αρωματικής λεβαντίνης. Ζήστε την αρμονία του δάσους και αφεθείτε στην χαλάρωση. 

 

Οφέλη

 

Νιώστε την αρμονία του δάσους

  • ενισχύει τη φυσική ευεξία και ζωτικότητα
  • διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος
  • καθαρίζει απαλά το δέρμα με φυτικά καθαριστικά συστατικά
  • δερματολογικά ελεγμένη φιλικότητα προς το δέρμα 

Βιοδιασπώμενη σύνθεση

 

Ουσίες ή πρώτες ύλες περιγράφονται ως “βιοδιασπώμενες” εάν μπορούν να διασπαστούν σε μικρότερα συστατικά μέσω φυσικών διαδικασιών, π.χ. σε βακτήρια ή σε ένζυμα τους, τα οποία έπειτα επιστρέφουν στο φυσικό κύκλο ζωής της γης. Πριν προβούμε στην πιστοποίηση σχετικά με την βιοαποδομησιμότητα ενός προϊόντος, οι αντιπροσωπευτικές συνθέσεις εξετάζονται από ένα ανεξάρτητο ίδρυμα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης). Ο ορισμός της Weleda: ένα προϊόν που φέρει την πιστοποίηση “βιοδιασπώμενο” πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις της άμεσης βιοαποδομησιμότητας σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ. 

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Βιολογικό

 

 

Με πολύτιμα συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Το σήμα ποιότητας εγγυάται πως η Weleda χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας, που είναι πιστοποιημένα βιολογικά. 

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε σε υγρό δέρμα, κάντε μασάζ και απολαύστε. Έπειτα αφαιρέστε με νερό. Το απαλό αφροντούς καθαρίζει απαλά.

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλή:

Για εντατική περιποίηση, χρησιμοποιήστε μετά το ντους ένα από τα Γαλακτώματα ή τα Έλαια Σώματος της Weleda.