Λάδι Προσώπου για Σύσφιγξη Ρόδι

Εντατική θρέψη με 8 πολύτιμα βιολογικά έλαια

 

Ελαφριά, άμεση λάμψη και προστασία για το δέρμα σας - φρέσκο και φυσικό

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ρόδι

Το ρόδι, αν κι εξωτερικά μοιάζει εύθραυστο κι αφυδατωμένο, κρύβει ένα εκπληκτικά πλούσιο εσωτερικό, γεμάτο από σπόρους, ο καθένας εκ των οποίων περιβάλλεται από χυμώδη κόκκινη σάρκα, που θυμίζουν μικρά μούρα σαν πολύτιμα πετράδια.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

 

Το φυσικό Λάδι Προσώπου για Σύσφιγξη περιέχει οχτώ προσεχτικά επιλεγμένα βιολογικά έλαια που δρουν ευεργετικά στην επιδερμίδα σας και αντιμετωπίζουν ορατά τα σημάδια γήρανσης - όπως οι ρυτίδες και τη θαμπή όψη του δέρματος - ενώ ενισχύουν την λάμψη του και το προστατεύουν από τις επιβλαβείς εξωτερικές επιδράσεις, όπως η ρύπναση και η ξηρή ατμόσφαιρα σε εσωτερικούς χώρους. Με μη λιπαρή σύνθεση, που απορροφάται άμεσα. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για μέγιστη δράση ή πιο αραιά για άμεση τόνωση του δέρματος. 

Οφέλη

 

  • Μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Ορατά πιο σφιχτό και πιο απαλό δέρμα 
  • Με σύνθεση κατά της ρύπανσης 
 
+91%

Θρέφει εντατικά*

+83%

Τονώνει το δέρμα*

+74%

Προσφέρει λάμψη στο δέρμα*

*Μελέτη καταναλωτών με συμμετοχή 48 γυναικών που χρησιμοποίησαν το Λάδι Προσώπου για Σύσφιγξη δύο φορές την ημέρα για μία εβδομάδα

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

UEBT

Η Weleda συμβάλλει σε έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και βιοποικιλότητα μπορούν να αναπτυχθούν με ασφάλεια. Η σήμανση UEBT (Union for Ethical BioTrade) για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ” πιστοποιεί πως η βιοποικιλότητα προστατεύεται κατά την καλλιέργεια, συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία των φυσικών συστατικών, που χρησιμοποιούμε. Μαρτυρά επίσης τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε δίκαιους μισθούς και σεβασμό προς όλους όσοι συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα. 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Τοποθετήστε μερικές σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας και κάντε μασάζ σε καθαρό, νωπό δέρμα. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλή:

Αναμείξτε μερικές σταγόνες από το Λάδι Προσώπου για Σύσφιγξη με την ενυδατική σας κρέμα. Ζεστάνετε το στις παλάμες των χεριών σας για επιπλέον περιποίηση.