Γαλάκτωμα Σώματος Ρόδι

Αναζωογονητική και συσφιγκτική περιποίηση δέρματος.

Το αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος της Weleda με τη μοναδική σύνθεση του ανανεώνει τα κύτταρα και τονώνει το ώριμο δέρμα, ενώ το αφήνει λαμπερό και μεταξένιο. 

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Μοναδική σύνθεση που ανανεώνει τα κύτταρα, συσφίγγει και τονώνει το ώριμο δέρμα. Με 100% βιολογικό και αντιοξειδωτικό έλαιο ροδιού, καθώς και βούτυρο καριτέ που αναπληρώνει τα λιπίδια του δέρματος, αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό, βελούδινο και λαμπερό. Το ζεστό, πλούσιο άρωμα εμπνέει τις αισθήσεις. 

Οφέλη

 

  • Αισθητά πιο σφιχτό & λείο δέρμα

  • Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος 

  • Απαλό και λαμπερό δέρμα

  • Απορροφάται εύκολα

  • Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα προς το δέρμα

 

+39%

ανανέωση των κυττάρων*

*μέτρηση έπειτα από 4 εβδομάδες καθημερινής εφαρμογής του προϊόντος 2 φορές.
+62%

επιβεβαιώνει: το προϊόν συσφίγγει αισθητά το δέρμα*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 21 άτομα μετά από 4 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος δύο φορές την ημέρα
+86%

συμφωνεί πως το δέρμα έχει βελούδινα απαλή αίσθηση*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 21 άτομα μετά από 4 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος δύο φορές την ημέρα

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Βιολογικό

 

 

Με πολύτιμα συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Το σήμα ποιότητας εγγυάται πως η Weleda χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας, που είναι πιστοποιημένα βιολογικά. 

UEBT

Η Weleda συμβάλλει σε έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και βιοποικιλότητα μπορούν να αναπτυχθούν με ασφάλεια. Η σήμανση UEBT (Union for Ethical BioTrade) για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ” πιστοποιεί πως η βιοποικιλότητα προστατεύεται κατά την καλλιέργεια, συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία των φυσικών συστατικών, που χρησιμοποιούμε. Μαρτυρά επίσης τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε δίκαιους μισθούς και σεβασμό προς όλους όσοι συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα. 

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά στο δέρμα σας μετά το ντους ή το μπάνιο και απλώστε απαλά