Γλυκυρριζικό Οξύ

Ammonium Glycyrrhizate

Το Γλυκυρριζικό Οξύ προκύπτει από την ρίζα της γλυκόριζας, που αποτελεί και το αρωματικό συστατικό της γλυκόριζας. Το άλας αμμωνίου του γλυκυρριζικού οξέος χρησιμοποιείται επίσης σε καλλυντικά προϊόντα ώστε να ρυθμίσουν τα επίπεδα pH του προϊόντος.


Επισκόπηση συστατικών

Προϊόντα που περιέχουν αυτό το συστατικό

Αποσμητικό Άγριο Τριαντάφυλλο

Το πιο θηλυκό και λουλουδάτο δροσιστικό σπρέι σώματος

Αποσμητικό Φασκόμηλου

Φρεσκάδα με άρωμα βοτάνων ιδανικό για άντρες και γυναίκες

Οδοντόκρεμα Καλέντουλας - Οδοντόκρεμα με μάραθο, χωρίς μέντα

Οδοντόκρεμα χωρίς μέντα με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα και μέταλλα

Οδοντόκρεμα Ρατάνια

Η καλύτερη φυσική μας οδοντόκρεμα για ευαίσθητα ούλα