Το θαλάσσιο άλας, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, λαμβάνεται μέσω της αργής εξάτμισης του θαλασσινού νερού σε αλυκές. Αυξάνει την πυκνότητα στα γαλακτώματα και έχει σταθεροποιητικές ιδιότητες στα προϊόντα.
Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ηλεκτρονική εμπειρία. Παρακαλούμε δείτε την επισκόπηση των cookies που χρησιμοποιούμε για περισσότερες πληροφορίες.
ΝΙΚΑΝΩΡΟΣ 33-35, ΧΑΡΙΛΑΟΥ
54250 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελλάδα
Το θαλάσσιο άλας, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, λαμβάνεται μέσω της αργής εξάτμισης του θαλασσινού νερού σε αλυκές. Αυξάνει την πυκνότητα στα γαλακτώματα και έχει σταθεροποιητικές ιδιότητες στα προϊόντα.