“Ευεξία και Ομορφιά” με τη Weleda για πιο λείο δέρμα

Αντιμετωπίστε δραστικά την κυτταρίτιδα

Επιθυμείτε να γνωρίζετε τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα και πώς μπορείτε να την αντιμετωπίσετε; Ξεκινήστε σήμερα το πρόγραμμα 3 φάσεων της Weleda και αποκτήστε αισθητά πιο όμορφη επιδερμίδα. Εντάξτε την άσκηση στην καθημερινότητα σας και μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού μέσω ενός χαλαρωτικού προγράμματος περιποίησης, σωστής διατροφής και στοχευμένων ασκήσεων γυμναστικής. Τα προϊόντα με Σημύδα της Weleda θα σας συντροφεύσουν για να αποκτήσετε λεία και σφριγηλή επιδερμίδα.

Έλατε να υποδεχτούμε μαζί δυναμικά την Άνοιξη!
ΔΡΑΣΕ
ΕΝΕΡΓΑ
ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΕΙΟ
ΔΕΡΜΑ

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κυτταρίτιδα με επιτυχία;

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κυτταρίτιδα με επιτυχία;

Η κυτταρίτιδα αφορά σχεδόν κάθε γυναίκα. Αποτελεί μέρος της φύσης της γυναίκας και καθορίζεται μεταξύ άλλων από τη γενετική προδιάθεση του γυναικείου συνδετικού ιστού. Λόγοι που μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στο δέρμα και να ευνοήσουν την εμφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού είναι επίσης οι μεγάλες αυξομειώσεις βάρους, η ελλιπής κίνηση ή οι σωματικές αλλαγές που προκύπτουν από την εγκυμοσύνη. Τα σημεία που επηρεάζονται πιο συχνά είναι οι μηροί, οι γλουτοί, οι γοφοί και τα μπράτσα.
Μαγική λύση για λείο δέρμα δεν υπάρχει. Μπορείτε όμως να επηρεάσετε θετικά την εμφάνιση του δέρματος στις περιοχές αυτές, μέσω ολιστικής περιποίησης, άθλησης και ισορροπημένης διατροφής.

  • Πιο σφιχτό δέρμα* +22%

  • Πιο λείο δέρμα* +21%

*Έρευνα δραστικότητας: Μασάζ με το Λάδι Σημύδας Κατά της Κυτταρίτιδας 2 φορές ημερησίως, επίτευξη αποτελεσμάτων έπειτα από χρήση 28 ημερών.

Το πρόγραμμα 3 φάσεων για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Weleda σημαίνει ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Με το πρόγραμμα "Ευεξία και Ομορφιά” η Weleda σας συντροφεύει στην επιθυμίας σας για φυσική ομορφιά και ευεξία

Φάση 1: Απολέπιση και Μασάζ για πιο λεία επιδερμίδα

Φάση 1: Απολέπιση και Μασάζ για πιο λεία επιδερμίδα

Ανακαλύψτε τα δύο προϊόντα της Weleda για πιο λεία επιδερμίδα: Το στοχευμένο μασάζ με κυκλικές κινήσεις με το Peeling Σημύδας της Weleda βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και την λειαίνει ενώ το Λάδι Σημύδας Κατά της Κυτταρίτιδας ενισχύει τη σύσφιγξη του δέρματος.

Φάση 2: Υγιεινή διατροφή για όμορφο δέρμα

Φάση 2: Υγιεινή διατροφή για όμορφο δέρμα

Η επαρκής ενυδάτωση και η ισορροπημένη διατροφή επιδρούν θετικά στο σώμα. Έτσι μπορεί να αποφευχθούν οι ανθυγιεινές αυξομειώσεις βάρους. Όποιος τρέφεται σωστά, βοηθά το δέρμα να παραμείνει σφιχτό.

Βήμα 3: Ασκήσεις γυμναστικής κατά της κυτταρίτιδας

Βήμα 3: Ασκήσεις γυμναστικής κατά της κυτταρίτιδας

Οι στοχευμένες ασκήσεις για κοιλιά, πόδια και γλουτούς ενισχύουν την μυϊκή ενδυνάμωση στις περιοχές αυτές. Επιπλέον, η αερόβια άσκηση όπως το κολύμπι, το τρέξιμο ή η ποδηλασία, βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού και στην καύση του λίπους. Το αποτέλεσμα είναι πιο λείο δέρμα κι εσείς νιώθετε ευεξία.

“Ευεξία και Ομορφιά” με τα Προϊόντα Συμήδας της Weleda

Απαλό, πιο λείο δέρμα με τη Σειρά Προϊόντων με Σημύδα: το απαλό Peeling Σημύδας προσφέρει πιο ομοιόμορφη όψη στο δέρμα, ενώ το λειαίνει. Οι φυσικοί κόκκοι από μελισσοκέρι και κερί carnauba ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος. Το τακτικό μασάζ με το Λάδι Μασάζ Κατά της Κυτταρίτιδας με Σημύδα, σε συνδυασμό με άσκηση και ισορροπημένη διατροφή, βελτιώνουν την όψη του δέρματος όταν υπάρχει κυτταρίτιδα.
Pearl Scrub Birch

Peeling Σημύδας

Αναζωογονητικό peeling που τονώνει την επιδερμίδα

Λάδι Σημύδας Κατά της Κυτταρίτιδας

Για φυσική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Ιδιαίτερα γνωρίσματα των Προϊόντων με Σημύδα της Weleda.

Ιδιαίτερα γνωρίσματα των Προϊόντων με Σημύδα της Weleda.

  • Τα φύλλα σημύδας συλλέγονται με το χέρι και προέρχονται από πιστοποιημένη συλλογή άγριων φυτών.

  • Τα προϊόντα μας περιέχουν αποκλειστικά φυσικά αιθέρια έλαια.

  • Συνειδητά δεν προσθέτουμε συνθετικές χρωστικές και συντηρητικές ουσίες, καθώς και ουσίες με βάση το ορυκτέλαιο, στα προϊόντα μας.

  • Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένες ουσίες

  • Τα προϊόντα μας φέρουν πιστοποίηση NATRUE

  • Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα προς το δέρμα

  • Οι κόκκοι που περιέχει το Peeling Σημύδας παρασκευάζονται από φυσικούς κηρούς και δεν περιέχουν μικροπλαστικά.

Πώς δημιουργείται η όψη φλοιού πορτοκαλιού;

Πώς δημιουργείται η όψη φλοιού πορτοκαλιού;

Η τάση εμφάνισης κυτταρίτιδας, ή αλλιώς όψη φλοιού πορτοκαλιού, είναι γενετικά προκαθορισμένη. Το αποθηκευμένο λίπος των κατώτερων δερματικών στιβάδων γίνεται ορατό στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μέσω του συνδετικού ιστού. Έτσι παρατηρούμε “βουναλάκια” στο δέρμα σε μηρούς, γοφούς, κοιλιά και γλουτούς. Οι γυναίκες έχουν εκ φύσεως πιο λεπτό συνδετικό ιστό από ότι οι άνδρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να μετατοπίζονται πιο εύκολα. Ο βαθμός έκτασης και η εμφάνισης της κυτταρίτιδας όμως μπορούν να επηρεαστούν από την ποσότητα του λιπώδους ιστού.