ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ.

Τα νέα Γαλακτώματα Σώματος της Weleda ενισχύουν την εσωτερική δύναμη, ισορροπία και ομορφιά του δέρματος σας.

Υποστηρίξτε τη φυσική ομορφιά του δέρματος σας, βοηθώντας το να βοηθήσει τον εαυτό του. Η Weleda έχει 100 χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία πολύτιμων συνθέσεων με φυσικά συστατικά. Τα γαλακτώματα σώματος μας αποτελούν 100% πιστοποιημένη φυσική περιποίηση, με συνθέσεις που δεν κολλάνε και απορροφώνται άμεσα. Ολοκληρώνουμε τα Γαλακτώματα Σώματος μας με 100% φυσικά αρώματα, δημιουργημένα από τους δικούς μας αρωματοποιούς (εκτός από το Γαλάκτωμα Σώματος για Ευαίσθητες Επιδερμίδες). Όλα τα Γαλακτώματα Σώματος έχουν ελεγχθεί δερματολογικά για την φιλικότητα τους προς το δέρμα, ενώ επίσης πληρούν τα κριτήρια και είναι πιστοποιημένα από τη σήμανση NATRUE.

Αποκτήστε πιο δυνατό δέρμα, φυσικά

Αποκτήστε πιο δυνατό δέρμα, φυσικά

Τα νέα μας Γαλακτώματα Σώματος Weleda έχουν παρασκευαστεί με συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, ώστε να θρέφουν, να ενυδατώνουν, να εναρμονίζουν, να δυναμώνουν ή να ενισχύουν το δέρμα σας. Ως βάση των Γαλακτωμάτων Σώματος χρησιμοποιούμε αγνά φυτικά έλαια, που προέρχονται από τους πυρήνες, τους σπόρους ή τους καρπούς που έχουν ωριμάσει κάτω από το φως του ηλίου γεμάτους από φυσική ενέργεια. Αποκλειστικά φυσικά φυτικά έλαια επιλέγονται ειδικά για την ιδιότητα τους να βοηθούν το δέρμα να βοηθήσει τον εαυτό του - υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τις φυσικές του δυνάμεις και φυσική ζωτικότητα. Βοηθήστε το δέρμα σας να νιώσει ένα με τη φύση.

  • Βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος

  • Πολύτιμα φυσικά συστατικά, όπως φυτικά έλαια κι εκχυλίσματα

  • Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα προς το δέρμα.

  • Συσκευασίες* από 97% ανακυκλωμένο PET (πολυτερεφθαλικό αιθυλένιο).

*Χωρίς το πώμα και την ετικέτα

Η νέα σειρά προϊόντων μας απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος.

Επιλέξτε ποιο από τα Γαλακτώματα Σώματος της Weleda είναι πιο αποτελεσματικό για δέρμα σας.

Γαλάκτωμα Σώματος Άγριο Τριαντάφυλλο

Απολαυστική ενυδατική περιποίηση για μεταξένιο δέρμα.

Γαλάκτωμα Σώματος Κίτρο

24ωρη ενυδάτωση και άμεση αίσθηση δροσιάς.

Γαλάκτωμα Σώματος Ρόδι

Αναζωογονητική και συσφιγκτική περιποίηση δέρματος.

Γαλάκτωμα Σώματος Ιπποφαές

Επαναφέρει την υγρασία του δέρματος σε ισορροπία.

Γαλάκτωμα Σώματος για Ευαίσθητες Επιδερμίδες

Καταπραΰνει και ηρεμεί άμεσα το ευαίσθητο δέρμα.

Γαλάκτωμα Σώματος Skin Food

Απολαυστική περιποίηση που ενυδατώνει σε βάθος.

Νέες βιώσιμες συσκευασίες

Νέες βιώσιμες συσκευασίες

Οι νέες συσκευασίες των Γαλακτωμάτων Σώματος της Weleda κατασκευάζονται από 97% ανακυκλωμένο PET (πολυτερεφθαλικό αιθυλένιο). Τόσο το μπουκάλι όσο το πώμα είναι 100% ανακυκλώσιμα. Επιπλέον, καταφέραμε να καταργήσουμε τα πτυσσόμενα κουτιά κατά την οικολογική διεργασία μετατροπής.

Βιοποικιλότητα και βιωσιμότητα

Βιοποικιλότητα και βιωσιμότητα

Η σειρά Γαλακτωμάτων Σώματος της Weleda πληροί τις συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές της σήμανσης UEBT (Union for Ethical BioTrade). Η σήμανση UEBT πιστοποιεί πως, κατά τη διαδικασία εύρεσης των πρώτων υλών, διατηρείται η βιοποικιλότητα και χρησιμοποιείται βιώσιμα και πως όλοι οι συνεργάτες κατά την αλυσίδα παραγωγής αντιμετωπίζονται και πληρώνονται δίκαια. Μια σήμανση με οικολογική, κοινωνική και οικονομική διάσταση. Η Weleda τη φέρει περήφανα.

Μάθετε περισσότερα

Συστατικά 100% φυσικής προέλευσης

Συστατικά 100% φυσικής προέλευσης

Τα Γαλακτώματα Σώματος της Weleda παρασκευάζονται με συστατικά 100% φυσικής προέλευσης. Τα συστατικά μας συλλέγονται με προσοχή, ώστε να προσφέρουν στο δέρμα το καλύτερο που έχει να προσφέρει η φύση. Τα προϊόντα της Weleda φέρουν τη σήμανση NATRUE που βοηθά τους καταναλωτές να αναγνωρίζουν ποια καλλυντικά προϊόντα είναι πράγματι φυσικά ή βιολογικά.

Μάθετε περισσότερα