Κρέμα Ματιών Άγριο Τριαντάφυλλο

Ήπια περιποίηση για το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή των ματιών, από την ηλικία των τριάντα, χωρίς άρωμα

Απαλύνετε τις λεπτές γραμμές, καταπραΰνετε τις σακούλες και προσφέρετε και πάλι εμφάνιση νεότητας στο εκφραστικό, απαλό δέρμα γύρω από τα μάτια


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Άγριο Τριαντάφυλλο

Αδάμαστη ομορφιά που προσφέρει αρμονία

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Τα μάτια σας μαρτυρούν το πώς αισθάνεστε, είτε είναι χαρά είτε κούραση. Η Κρέμα Ματιών Άγριο Τριαντάφυλλο περιέχει το δοκιμασμένο συστατικό ευφρασία που καταπραΰνει τα κουρασμένα ή ερεθισμένα μάτια, ενώ το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου περιέχει ακόρεστα λιπαρά οξέα, που ταιριάζουν ιδανικά στο ευαίσθητο δέρμα και βοηθούν στην αναδόμηση του υδρολιπιδικού μανδύα. Η κρέμα καταπραΰνει τις σακούλες, απαλύνει τις πρώτες γραμμές έκφρασης και αντιμετωπίζει την ξηρότητα.


Οφέλη

Ενισχύει την ανάπτυξη του δέρματος, ενυδατώνει και αντιμετωπίζει την αφυδάτωση του, απαλύνει τις πρώτες γραμμές στην περιοχή των ματιών και μειώνει τις σακούλες. Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη καλή συμβατότητα για τη χρήση γύρω από τα μάτια, ακόμη και όταν γίνεται χρήση φακών επαφής.

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, χρωστικές και αρωματικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.  

 

+29%

Μείωση του βάθους των ρυτίδων*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
+19%

Πιο λείο δέρμα*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Τρόπος χρήσης: Απλώστε ταμποναριστά ποσότητα ίση με ένα μαργαριτάρι γύρω από τα μάτια, πρωί και βράδυ