Κρέμα Νύχτας Άγριο Τριαντάφυλλο

Πλούσια κρέμα νύχτας που θρέφει και λειαίνει

Προσφέρετε ροδαλή περιποίηση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, με την πλούσια και μοσχομυριστή κρέμα νύχτας με άγριο τριαντάφυλλο 

 

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Άγριο Τριαντάφυλλο

Αδάμαστη ομορφιά που προσφέρει αρμονία

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Κατά τις μαγικές νυχτερινές ώρες, η Κρέμα Νύχτας Άγριο Τριαντάφυλλο κάνει μαγικά στο κουρασμένο, διψασμένο δέρμα. Το βιολογικό έλαιο άγριου τριαντάφυλλου συνδυάζεται με το νυχτολούλουδο, το μύρο και άλλα φυσικά συστατικά, κι εργάζονται σκληρά καθώς εσείς ξεκουράζεστε. Το δέρμα είναι ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και αναδομημένο - ώστε εσείς να χαιρετίσετε τη νέα ημέρα με ανανεωμένη, ξεκούραστη και λαμπερή όψη.

 

Οφέλη

Βοηθά στην αναδόμηση της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, απαλύνει τις λεπτές γραμμές, λειαίνει κι ενυδατώνει, θρέφει κι εργάζεται ώστε να διατηρήσει τη ζωτικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένη καλή συμβατότητα με το δέρμα. 

Πιστοποιημένα φυσικό, δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

+15%

Μείωση του βάθους των ρυτίδων*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε αρκετή κρέμα κάθε βράδυ ώστε να απορροφηθεί καλά, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, μετά τον καθαρισμό και χρήση τονωτικής λοσιόν.