Κρεμοντούς Αμύγδαλο

Το Κρεμοντούς Αμύγδαλο καθαρίζει εξαιρετικά απαλά και περιποιείται το δέρμα.

Μία εμπειρία χαλάρωσης για καθημερινή χρήση, ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα.  

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Αμύγδαλο

Το αμύγδαλο είναι γεμάτο μέταλλα και βιταμίνες. Προσφέρει ακόρεστα λιπαρά οξέα, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, ενώ έχει εξαιρετική γεύση. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως το αμύγδαλο χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Το ευαίσθητο δέρμα, ανεξάρτητα από την αιτία που το προκαλεί, χρειάζεται πάντοτε εξειδικευμένη περιποίηση. Το Κρεμοντούς Αμύγδαλο έχει δημιουργηθεί ειδικά για το ευερέθιστο δέρμα. Ήπια, φυτικά καθαριστικά συστατικά καθαρίζουν απαλά, ενώ η σύνθεση χωρίς σαπούνι, με βιολογικό αμυγδαλέλαιο αποκαθιστά το λιπιδικό μανδύα - βοηθώντας το δέρμα να εξισορροπήσει τα επίπεδα υγρασίας της, για ένα καταπραϋντικό ντους και μεταξένια απαλό δέρμα.

 

Οφέλη

Κατάλληλο για αυστηρά χορτοφάγους (vegan), σε ισορροπία με το pH του δέρματος. Κλινικά ελεγμένη και δερματολογικά πιστοποιημένη αποτελεσματικότητα και φιλικότητα με το δέρμα. Χωρίς συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Συστατικά

Συστατικά

Αμυγδαλέλαιο

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Το φίνο κι ελαφρύ Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικά φιλικό με το δέρμα και ιδανικό για το ευαίσθητο, τραχύ και ξηρό δέρμα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικό για την περιποίηση των βρεφών και των μικρών παιδιών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ.  

Βούτυρο Καριτέ

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Το Βούτυρο Καριτέ είναι ένα ημιστερεό  φυτικό λίπος που μοιάζει με το βούτυρο. Το φιλικό προς το δέρμα Βούτυρο Καριτέ χρησιμοποιείται κυρίως για τη βελτίωση της πυκνότητας. Αφήνει ένα ελαφρύ στρώμα στο δέρμα, που έχει απαλυντικές ιδιότητες και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα.   

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Αλικάντε, Ισπανία

Αμύγδαλο

Στους λόφους κοντά στην πόλη Alicante, εκατό καλλιεργητές αμυγδάλου φροντίζουν μία από τις μεγαλύτερες περιοχές καλλιέργειας αμυγδάλου στην Ευρώπη.

Μάθετε περισσότερα
Image of Almond Spain - Almond