Οδοντόκρεμα Ρατάνια

Η καλύτερη φυσική μας οδοντόκρεμα για ευαίσθητα ούλα

Σχεδιάστηκε μαζί με οδοντιάτρους, χρησιμοποιώντας τα φυσικά συστατικά της ρίζας ρατάνιας που δυναμώνουν τα ούλα και προλαμβάνουν την αιμορραγία τους


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ρατάνια

Η ρατάνια είναι ένα φυτό που ποτέ δεν θα κέρδιζε σε διαγωνισμό ομορφιάς. Πρόκειται για ένα θάμνο, που προτιμάει ξηρές και πετρώδεις τοποθεσίες και δεν μοιάζει καθόλου εντυπωσιακός, εκ πρώτης όψεως.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Οι κάτοικοι στα Όρη Andena του Περού χρησιμοποιούν παραδοσιακά τη ρίζα ρατάνιας για τον καθαρισμό των δοντιών τους. Όπως σε όλα τα προϊόντα της Weleda, σεβόμαστε τη γνώση αυτή και τη χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία φυσικών προϊόντων που προσφέρουν υγεία. Η δυνατή κόκκινη ρίζα είναι πλούσια σε δεψικές ουσίες που προστατεύουν κι ενισχύουν την υγεία των ερεθισμένων ούλων και περιέχει επιπλέον φυσικές αντί-βακτηριακές ιδιότητες. Προσθέτουμε συστατικά όπως μύρο και δροσερά αιθέρια έλαια από μέντα και δυόσμο, μαζί με καθαριστικά μέσα με βάση το ασβέστιο για μία φυσική και αποτελεσματική οδοντόκρεμα. 


Οφέλη

 Η τακτική χρήση δυναμώνει κι ενισχύει τα ούλα ώστε να προλαμβάνει από την αιμορραγία, καθαρίζει τα δόντια και προλαμβάνει την εμφάνιση πλάκας. Χωρίς ζάχαρη, τεχνητά σάκχαρα, επιφανειοδραστικές, συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές, χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 


Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Το τακτικό βούρτσισμα, δύο φορές την ημέρα, διατηρεί τα ούλα και το στόμα σε καλή κατάσταση