Στοματικό Διάλυμα Ρατάνιας

Προσφέρει φρέσκια αναπνοή κι ενδυναμώνει τα ούλα με τάση να ματώνουν

Τα φυσικά δραστικά φυτικά συστατικά της Weleda βοηθούν στη διατήρηση της στοματικής υγείας και ενδυναμώνουν τα ευαίσθητα ούλα

 

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ρατάνια

Η ρατάνια είναι ένα φυτό που ποτέ δεν θα κέρδιζε σε διαγωνισμό ομορφιάς. Πρόκειται για ένα θάμνο, που προτιμάει ξηρές και πετρώδεις τοποθεσίες και δεν μοιάζει καθόλου εντυπωσιακός, εκ πρώτης όψεως.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ένα στόμα που δεν έχει ισορροπία σημαίνει ερεθισμένα ούλα που αιμορραγούν, δυσάρεστη γεύση και αναπνοή. Η ρίζα ρατάνιας που συλλέγεται από παραγωγούς βιολογικών καλλιεργειών στης Άνδεις του Περού, συνδυάζεται με πολύτιμο μύρο για τόνωση, ενδυνάμωση και σύσφιγξη των ούλων, καθώς και την πρόληψη της εμφάνισης ερεθισμών. Φυσικά αιθέρια έλαια φασκόμηλου, ευκάλυπτου και μέντας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί. Καθαρίστε τα δόντια σας και αποκτήστε και πάλι δροσερή αναπνοή.

 

Οφέλη

Τονωτικό, δυναμωτικό και φρέσκο στοματικό διάλυμα. Η καθημερινή χρήση μειώνει τη δυσάρεστη αναπνοή και ενισχύει την υγεία των ούλων. Πιστοποιημένη φυσική περιποίηση δοντιών. Χωρίς ζάχαρη, συνθετικές γλυκαντικές κι επιφανειοδραστικές ουσίες, συνθετικά συντηρητικά, αρωματικές, χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

For daily use. Add 5 to 10 drops to half a glass of lukewarm water. Rinse the mouth well and/or use as a gargle. Highly concentrated, one bottle makes more than five litres of mouthwash.