Τονωτική Λοσιόν Δεντρολίβανο για την Τριχόπτωση

Αποδεδειγμένα πιο δυνατά, υγιή μαλλιά και μείωση της τριχόπτωσης

Το πιο παλιό μας προϊόν - αποδεδειγμένα αποτελεσματικό! Φυσικά εκχυλίσματα αντιμετωπίζουν τις αιτίες που προκαλούν τριχόπτωση ώστε να ενισχύσουν την ανάπτυξη και τον όγκο των τριχών, με φυσικό τρόπο.


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Δενδρολίβανο

Βοηθά την πέψη, την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρει θετική διάθεση

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Περιγραφή

Χρήση φυσικών εκχυλισμάτων από αμάραντο, χρένο και έλαιο δεντρολίβανου, μα όχι ισχυρές χημικές ουσίες. Ακούγεται σαν συνταγή από τα παλιά, όμως η Τονωτική Λοσιόν Δεντρολίβανο για την τριχόπτωση βοηθά τους πελάτες μας από το 1921. Δοκιμασμένο και δραστικό, χάρη στα δομικά συστατικά που διατηρούν την υγεία του δέρματος, μεταφέρουν θρεπτικά στοιχεία στις ρίζες των τριχών και τις κάνουν πιο δυνατές. Η επιστήμη απέδειξε αυτό που η εμπειρία μας δίδαξε πριν καιρό - και η νέα γενιά επωφελείται!


Οφέλη

Δυναμώνει τα μαλλιά, προσφέρει τόνωση στο δέρμα και θρέφει τις ρίζες των μαλλιών. Μειώνει την τριχόπτωση κι ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών. Με τονωτικό άρωμα δεντρολίβανου, που ταιριάζει σε άντρες και γυναίκες. Δερματολογικά ελεγμένα, πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά. 

65%

Πιο δυνατά μαλλιά*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 90 ημέρες
33%

Μείωση της τριχόπτωσης*

*Αξιολόγηση ειδικών μετά από 90 ημέρες
Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Διαβάστε περισσότερα
Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 


Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Περιποίηση για τις ξηρές άκρες

Πριν λουστείτε, κάντε μασάζ με τη Μάσκα Αναδόμησης με Βρώμη στις άκρες των μαλλιών σας και αφήστε να δράσει για 5 έως 10 λεπτά.

Λούσιμο των μαλλιών

Το μασάζ στο κεφάλι καθώς λούζεστε προσφέρει στις ρίζες των μαλλιών όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται

Χρήση conditioner

Η χρήση του Conditioner Αναδόμησης με Βρώμη ενισχύει τη φυσική αναδόμηση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Στέγνωμα των μαλλιών

Η χρήση υπερβολικής θερμότητας μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά. Στεγνώστε τα μαλλιά σας καλά με μία πετσέτα, πριν τα στεγνώσετε με πιστολάκι.

Μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού

Το μασάζ με την Τονωτική Λοσιόν Δεντρολίβανο για την Τριχόπτωση προσφέρει τόνωση στην επιδερμίδα κι ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών.