Φυτική οδοντόκρεμα Gel

Ένας μοναδικός συνδυασμός φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων για ευαίσθητα δόντια

Η δύναμη των φυτών σε ένα ήπιο gel που δροσίζει και καθαρίζει αποτελεσματικά το στόμα σας. Εξαιρετικά απαλό, το τακτικό βούρτσισμα βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης τερηδόνας 

 

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Τα ευαίσθητα δόντια και ούλα χρειάζονται ειδική περιποίηση, ώστε να μην εμφανίσουν πλάκα και τερηδόνα και η Φυτική Οδοντόκρεμα Gel αποτελεί την πιο ήπια οδοντόκρεμά μας. Εκχυλίσματα μύρου και χαμομηλιού βοηθούν στην πρόληψη από τους ερεθισμούς και διατηρούν τη στοματική υγεία, ενώ το διοξείδιο του πυριτίου καθαρίζει απαλά χωρίς να καταστρέφει το σμάλτο. Αιθέρια έλαια μέντας και δυόσμου προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί και η ρατάνια ενδυναμώνει τους μαλακούς ιστούς στο στόμα. Η τακτική χρήση βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού τρυπών. 

 

Οφέλη

Αποτελεσματική καθαριότητα για ευαίσθητα δόντια και ούλα. Το τακτικό βούρτσισμα προστατεύει από την τερηδόνα, τη δημιουργία τρυπών και την εμφάνιση ερεθισμών, ενώ δεν καταστρέφει το σμάλτο. Πιστοποιημένη φυσική περιποίηση των δοντιών. Χωρίς ζάχαρη, τεχνητές γλυκαντικές, επιφανειοδραστικές, συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

 

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Βουρτσίζετε τα δόντια σας καθημερινά, δύο φορές την ημέρα με την Φυτική Οδοντόκρεμα Gel για να αποφύγετε τη δημιουργία πλάκας.