Χυμός Ιπποφαούς

100% φυσικός χυμός γεμάτος βιταμίνη C

Χρυσοί καρποί ιπποφαούς που έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο και προσφέρουν το μοναδικό δυναμωτικό χυμός τους


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Ιπποφαές

Ένας καρπός γεμάτος ενέργεια και τονωτική δράση

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ένα φυτό που μας προσφέρει τους μικρούς, χρυσούς καρπούς του - σαν μικρούς ήλιους που περιέχουν περισσότερη βιταμίνη C απ’ ό,τι τα λεμόνια. Χρησιμοποιούμε 100% αγνό χυμό για την παρασκευή του γευστικού δυναμωτικού ποτού, ώστε να σας παρέχουμε τα οφέλη της βιταμίνης C που ενισχύει το ανοσοποιητικό. Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, μειώνει την κούραση και την κόπωση και παρέχει ενέργεια, ειδικά όταν το φως του ηλίου είναι λιγοστό κι επικρατεί κρύο. Με μοναδική γεύση, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα


Οφέλη

100% χυμός, πλούσιος σε βιταμίνη C. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων και βοηθά στην αντιμετώπιση της κούρασης. Πιστοποιημένος βιολογικός χυμός, χωρίς προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, χρωστικών και αρωματικών ουσιών ή σακχάρων.

 

Board of Control:  DE-ÖKO-007

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Τοσκάνη, Ιταλία

Ιπποφαές

Οι ώριμοι καρποί του ιπποφαούς παρέχουν εδώ και σχεδόν 70 χρόνια τον γεμάτο βιταμίνες χυμό τους στα συμπληρώματα διατροφής της Weleda.

Μάθετε περισσότερα
Image of Sea Buckthorn Italy - Buckthorn

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Αναμείξτε μία κουταλιά της σούπας με κρύο ή ζεστό νερό, γάλα ή γιαούρτι, δύο με τρεις φορές την ημέρα. Για πιο γλυκιά γεύση, δοκιμάστε το Ελιξίριο Ιπποφαούς.