Αναζωογονητική Τονωτική Λοσιόν

Λειαίνει καθαρίζει και προσφέρει στο δέρμα αψεγάδιαστη όψη. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Το δροσερό τονωτικό στην καθημερινή σας περιποίηση - με βιολογικό χυμό λεμονιού και φρέσκο, φυσικό άρωμα 


Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Για τόνωση δροσιάς στο πρόσωπο σας, η Αναζωογονητική Τονωτική Λοσιόν συνδυάζει συστατικά που μειώνουν την εμφάνιση των πόρων, καθαρίζουν και τονώνουν, μαζί με ήπια στυπτική αμαμιλίδα, εκχυλίσματα φύλλων άγριου τριαντάφυλλου και φυσικά αιθέρια έλαια για ελαφρύ, αναζωογονητικό άρωμα. Χρησιμοποιήστε την έπειτα από τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση με το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας, από τις σειρές Ίριδα, Άγριο Τριαντάφυλλο, Ρόδι ή Νυχτολούλουδο της Weleda. Ένας τέλειος συνδυασμός που θα αφήσει το δέρμα σας φρέσκο, καθαρό, αναζωογονημένο και τονωμένο. 


Οφέλη

Καθαρίζει, τονώνει, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, ήπια στυπτική και δροσερή. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένο.

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Image of Cleansing And Moods - Mini
Image of Cleansing And Moods - Mini

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε επάνω σε βαμβάκι και περάστε απαλά επάνω σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό με το Ήπιο Γαλάκτωμα Καθαρισμού ή το Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού Αμύγδαλο. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών