Γαλάκτωμα Σώματος Άγριο Τριαντάφυλλο

Απολαυστική ενυδατική περιποίηση για μεταξένιο δέρμα.

Το πολυτελές γαλάκτωμα για απολαυστική περιποίηση ενυδατώνει, απαλύνει και περιποιείται το δέρμα, αποκαθιστώντας τη φυσική του αρμονία. 

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ένα πολυτελές γαλάκτωμα που ενυδατώνει, απαλύνει και περιποιείται το δέρμα αποκαθιστώντας τη φυσική του αρμονία. Με 100% βιολογικά έλαια άγριου τριαντάφυλλου, jojoba και βερίκοκου, σε συνδυασμό με το ντελικάτο άρωμα τριαντάφυλλου Rosa Damascena, ευχαριστεί τις αισθήσεις και αφήνει το δέρμα μεταξένιο και απαλό. 

Οφέλη

 

  • Ενυδάτωση που διαρκεί
  • Αισθητά πιο βελούδινο & απαλό δέρμα

  • Διατηρεί την ισορροπία του δέρματος

  • Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα και αποτελεσματικότητα στο δέρμα. 

     

+100%

συμφωνεί: η εφαρμογή του προϊόντος μου προσέφερε αίσθηση περιποίησης*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 30 άτομα έπειτα από 2 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές ημερησίως.
+97%

συμφωνεί πως το δέρμα γίνεται πιο απαλό*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 30 άτομα έπειτα από 2 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές ημερησίως
+100%

συμφωνεί πως το προϊόν δεν προκαλεί την αίσθηση πως “κολλάει”*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 30 άτομα έπειτα από 2 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές ημερησίως

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Βιολογικό

 

 

Με πολύτιμα συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Το σήμα ποιότητας εγγυάται πως η Weleda χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας, που είναι πιστοποιημένα βιολογικά. 

UEBT

Η Weleda συμβάλλει σε έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και βιοποικιλότητα μπορούν να αναπτυχθούν με ασφάλεια. Η σήμανση UEBT (Union for Ethical BioTrade) για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ” πιστοποιεί πως η βιοποικιλότητα προστατεύεται κατά την καλλιέργεια, συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία των φυσικών συστατικών, που χρησιμοποιούμε. Μαρτυρά επίσης τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε δίκαιους μισθούς και σεβασμό προς όλους όσοι συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα. 

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά στο δέρμα σας μετά το ντους ή το μπάνιο, και απλώστε απαλά.