Γαλάκτωμα Σώματος Κίτρο

24ωρη ενυδάτωση και άμεση αίσθηση δροσιάς.

Το γαλάκτωμα προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες, για απαλό δέρμα και ευχάριστη αίσθηση άνεσης στο δέρμα. 

Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Citrus

It’s common knowledge that this bitter fruit is literally full to the brim with vitamin C.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ένα ελαφρύ γαλάκτωμα που απορροφάται άμεσα και προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωση που διαρκεί, με τονωτικό άρωμα λεμονιών που έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο. Με μοναδική σύνθεση 100% βιολογικού χυμού αλόης και λάδι καρύδας, που αφήνει το δέρμα σας απαλό και ευχάριστα άνετο. 

Οφέλη

  • Όλη μέρα / 24 ώρες ενυδάτωση 
  • Αφήνει το δέρμα βελούδινο & απαλό
  • Ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή 
  • Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα και αποτελεσματικότητα στο δέρμα. 
+98%

άμεση ενυδάτωση του δέρματος*

*μέτρηση 30 λεπτά έπειτα από εφαρμογή του προϊόντος μία φορά
+90%

συμφωνεί πως το γαλάκτωμα προσφέρει στο δέρμα αισθητή ενυδάτωση που διαρκεί*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 30 άτομα έπειτα από 2 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές ημερησίως.
+80%

συμφωνεί πως το προϊόν προσφέρει αίσθηση δροσιάς στο δέρμα*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 30 άτομα έπειτα από 2 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές ημερησίως.

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Βιολογικό

 

 

Με πολύτιμα συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Το σήμα ποιότητας εγγυάται πως η Weleda χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας, που είναι πιστοποιημένα βιολογικά. 

UEBT

Η Weleda συμβάλλει σε έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και βιοποικιλότητα μπορούν να αναπτυχθούν με ασφάλεια. Η σήμανση UEBT (Union for Ethical BioTrade) για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ” πιστοποιεί πως η βιοποικιλότητα προστατεύεται κατά την καλλιέργεια, συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία των φυσικών συστατικών, που χρησιμοποιούμε. Μαρτυρά επίσης τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε δίκαιους μισθούς και σεβασμό προς όλους όσοι συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα. 

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά στο δέρμα σας μετά το ντους ή το μπάνιο και απλώστε απαλά