Γαλάκτωμα Σώματος Ιπποφαές

Επαναφέρει την υγρασία του δέρματος σε ισορροπία.

Το αναζωογονητικό γαλάκτωμα της Weleda προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί 48 ώρες και προστατεύει το δέρμα σας από την απώλεια υγρασίας. 

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Ένα πλούσιο γαλάκτωμα, που προσφέρει στο ξηρό δέρμα εντατική ενυδάτωση που διαρκεί, το αναδομεί κι ενισχύει τη φυσική ισορροπία του. Με 100% βιολογικά έλαια ιπποφαούς, αργκάν και βούτυρο κακάο, νιώστε άνετα στο δέρμα σας. Το φρέσκο, φρουτώδες άρωμα ξυπνάει τις αισθήσεις. 

Οφέλη

 

  • Προσφέρει ενυδάτωση για 48 ώρες.

  • Προστατεύει & ενδυναμώνει το φράγμα του δέρματος από την απώλεια υγρασίας.

  • Μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται άμεσα.

  • Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα και αποτελεσματικότητα στο δέρμα. 

+91%

συμφωνεί: άμεση αίσθηση άνεσης*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 33 άτομα μετά από 4 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές την ημέρα
+85%

συμφωνεί πως το γαλάκτωμα ανακουφίζει το ξηρό δέρμα*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 33 άτομα μετά από 4 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές την ημέρα
+51%

ενυδάτωση του δέρματος*

*μέτρηση μετά από 2 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος 2 φορές ημερησίως

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


UEBT

Η Weleda συμβάλλει σε έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και βιοποικιλότητα μπορούν να αναπτυχθούν με ασφάλεια. Η σήμανση UEBT (Union for Ethical BioTrade) για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ” πιστοποιεί πως η βιοποικιλότητα προστατεύεται κατά την καλλιέργεια, συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία των φυσικών συστατικών, που χρησιμοποιούμε. Μαρτυρά επίσης τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε δίκαιους μισθούς και σεβασμό προς όλους όσοι συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα. 

Βιολογικό

 

 

Με πολύτιμα συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Το σήμα ποιότητας εγγυάται πως η Weleda χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας, που είναι πιστοποιημένα βιολογικά. 

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά στο δέρμα σας μετά το ντους ή το μπάνιο και απλώστε απαλά