Γαλάκτωμα Σώματος Skin Food

Απολαυστική περιποίηση που ενυδατώνει σε βάθος.

Με βάση τη σύνθεση της κλασικής κρέμας Skin Food της Weleda, το γαλάκτωμα μας προσφέρει εντατική ενυδάτωση και προσφέρει ανακούφιση ακόμη και στο εξαιρετικά ξηρό δέρμα.  

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Εντατική θρέψη και ενυδάτωση που διαρκεί που θα ανακουφίσει ακόμη και το εξαιρετικά ξηρό δέρμα. Το γαλάκτωμα απορροφάται άμεσα και αξιοποιεί την δράση της κλασικής κρέμας Skin Food της Weleda με τα εκχυλίσματα φυσικού πανσέ, 100% βιολογικής καλέντουλας, χαμομηλιού και ηλιανθελαίου, μαζί με το αρμονικό άρωμα πορτοκαλιού, λεβάντας και μοσχολίβανου. 

Οφέλη

 

  • Ενεργοποιεί τη φυσική αναδόμηση του δέρματος
  • Νιώστε το δέρμα σας απαλό και υγιές
  • Απορροφάται άμεσα
  • Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα και αποτελεσματικότητα στο δέρμα. 
+93%

συμφωνεί: άμεση αίσθηση ανακούφισης*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 30 άτομα μετά από 4 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές την ημέρα
+83%

συμφωνεί πως το γαλάκτωμα απαλύνει άμεσα το δέρμα*

*σύμφωνη γνώμη σε έρευνα χρήσης: 30 άτομα μετά από 4 εβδομάδες, με εφαρμογή του προϊόντος μία ή δύο φορές την ημέρα Claims
+57%

skin moisture ενυδάτωση του δέρματος*

*μέτρηση έπειτα από 2 εβδομάδες εφαρμογής του προϊόντος 2 φορές ημερησίως

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Βιολογικό

 

 

Με πολύτιμα συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Το σήμα ποιότητας εγγυάται πως η Weleda χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας, που είναι πιστοποιημένα βιολογικά. 

UEBT

Η Weleda συμβάλλει σε έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και βιοποικιλότητα μπορούν να αναπτυχθούν με ασφάλεια. Η σήμανση UEBT (Union for Ethical BioTrade) για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ” πιστοποιεί πως η βιοποικιλότητα προστατεύεται κατά την καλλιέργεια, συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία των φυσικών συστατικών, που χρησιμοποιούμε. Μαρτυρά επίσης τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε δίκαιους μισθούς και σεβασμό προς όλους όσοι συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα. 

Σήμα ποιότητας Weleda: Vegan

Με το σήμα ποιότητας Vegan (κατάλληλο για αυστηρά/ακραιφνείς χορτοφάγους), μπορείτε να δείτε άμεσα, ποια από τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας που φέρουν το σήμα Vegan, φέρουν το σήμα σε σημείο που είναι ξεκάθαρο και ορατό και διασφαλίζουν πως τα προϊόντα είναι 100% κατάλληλα για χρήση από αυστηρά χορτοφάγους. 

 

Συστατικά

Συστατικά

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά στο δέρμα σας μετά το ντους ή το μπάνιο και απλώστε απαλά