ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

Μπείτε κάτω από το ντους και νιώστε την ευεργετική δράση της φύσης

Η νέα σειρά αφροντούς της Weleda, Aroma Showers, είναι εμπνευσμένη από την ευεργετική δράση της φύσης.
Νιώστε το άρωμα των 100% φυσικών αιθέριων ελαίων και φυτικών εκχυλισμάτων καθώς ζωντανεύει κάτω από το τρεχούμενο νερό - απόλυτη απόλαυση! Κλείστε τα μάτια, εισπνεύστε βαθιά και αφεθείτε στην αγκαλιά της φύσης.
ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

WELEDA Aroma Showers

WELEDA Aroma Showers

Η Weleda έχει 100 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας σχετικά με την επεξεργασία των αρωμάτων. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά αρώματα με 100% φυσικά αιθέρια έλαια για τη δημιουργία των τεσσάρων μοναδικών συνθέσεων των Aroma Showers. Κάθε ένα από τα αφροντούς περιέχει την δύναμη και το καλύτερο που προσφέρει η φύση, ώστε να ενισχύσει τη φυσική ευεξία και ζωτικότητα. Τα αφροντούς περιέχουν μια σύνθεση αρωμάτων που ζωντανεύουν κάτω από το τρεχούμενο νερό - είτε προτιμάτε να χαλαρώνετε σε μία γεμάτη μπανιέρα, είτε ένα σύντομο, δροσερό ντους.

Ενισχύστε το φυσικό αίσθημα ευεξίας και τόνωσης:

Ενισχύστε το φυσικό αίσθημα ευεξίας και τόνωσης:

  • Με 100% φυσικά αιθέρια έλαια

  • 100 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στα φυσικά αρώματα

  • Συνθέσεις 100% φυσικής προέλευσης

  • Δερματολογικά πιστοποιημένη φιλικότητα προς το δέρμα

**Βιοδιασπώμενες συνθέσεις σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ

Επιλέξτε τη διάθεση σας - με τη δύναμη της φύσης.

Το άρωμα των Aroma Showers προέρχεται κυρίως από 100% φυσικά αιθέρια έλαια. Το άρωμα ζωντανεύει κάτω από το τρεχούμενο νερό - ώστε να μπορείτε να αρωματίσετε την ημέρα σας με τις ισχυρές διαθέσεις της φύσης.

Aroma Shower ENERGY

Aroma Shower ENERGY

Κλείστε τα μάτια, εισπνεύστε βαθιά και αφήστε το φως του ηλίου να σας περιβάλλει. Το τονωτικό αφροντούς θα σας προσφέρει έμπνευση στο ξεκίνημα της νέας ημέρας, με φυσικά αρώματα πιπερόριζας, κιτρονέλλας και σανδαλόξυλου και θα σας γεμίσει με ενέργεια. Νιώστε γεμάτοι ζωντάνια, καθώς δρα το φυσικό άρωμα και αφήστε το να σας μεταφέρει νοερά σε έναν τόπο γεμάτο ευχαρίστηση.

Aroma Shower HARMONY

Aroma Shower HARMONY

Κάντε μια βόλτα μέσα από το πευκοδάσος. Σαν μια βαθιά ανάσα από λαμπερό, καθαρό αέρα του δάσους, το φρέσκο, ξυλώδες άρωμα λευκής ελάτης και ελάτου Σιβηρίας, μαζί με αρωματική λεβαντίνη, ενισχύει τη φυσική σας ευεξία. Νιώστε την αρμονία του δάσους, καθώς δρα το ήπια χαλαρωτικό, 100% φυσικό άρωμα.

Aroma Shower RELAX

Aroma Shower RELAX

Νιώστε τη γαλήνη με το καταπραϋντικό άρωμα του απολαυστικού αυτού κρεμώδους αφροντούς. Ενισχύστε το αίσθημα ευεξίας με το 100% φυσικό άρωμα λεβάντας, περγαμόντου και βετιβέρ. Βρείτε λίγο χρόνο μέσα στη μέρα για ένα διάλειμμα, καθώς το 100% φυσικό άρωμα δρα και γαληνεύει, προσφέροντας σας το ευχάριστο αίσθημα ηρεμίας.
Με επιστημονικά επιβεβαιωμένο άρωμα που προσφέρει χαλάρωση.

Aroma Shower LOVE

Aroma Shower LOVE

Αφεθείτε σε μία αγκαλιά αγάπης και φροντίδας με αυτό το κρεμώδες αφροντούς. Νιώστε την απόλαυση και την αρμονία με το 100% φυσικό άρωμα ρομαντικού τριαντάφυλλου, γιασεμιού και ylang ylang. Ενισχύστε το αίσθημα φυσικής ευεξίας και ζωντάνιας, καθώς δρα το φυσικό άρωμα και σας προσφέρει ένα ευχάριστο συναίσθημα.

Νιώστε τη δράση των φυσικών αρωμάτων με 100% φυσικά αιθέρια έλαια στα Aroma Showers.

Τα αρώματα των Aroma Shower Energy και Aroma Shower Relax: επιστημονικά επιβεβαιωμένη δράση, σύμφωνα με ανεξάρτητο εργαστήριο:

Aroma Shower ENERGY

Με επιστημονικά επιβεβαιωμένο άρωμα που προσφέρει τόνωση!

Aroma Shower RELAX

Με επιστημονικά επιβεβαιωμένο άρωμα που προσφέρει χαλάρωση!

100 χρόνια εμπειρίας στα φυσικά αρώματα - Κριτήρια ποιότητας Weleda

Η Weleda χρησιμοποιεί αγνά και φυσικά αρώματα με ολιστικό τρόπο από το 1921, και υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα αυτό. Τα αποκλειστικά αρώματά μας έχουν σχεδιαστεί από τους δικούς μας αρωματοποιούς.

Τα φυσικά αρώματα και η επιστήμη:

Τα φυσικά αρώματα και η επιστήμη:

  • Τα φυσικά αρώματα όπως τα αιθέρια έλαια, δρουν σε σωματικό, βιοχημικό, βιολογικό και ψυχολογικό επίπεδο - ανάλογα βέβαια με τη δοσολογία που θα χρησιμοποιηθεί.

  • Μπορεί να επηρεάζουν την όσφρηση όχι μόνο μέσω της μύτης - υποδοχείς της όσφρησης έχουν βρεθεί και στο δέρμα.

Η φιλοσοφία της Weleda σχετικά με τα αρώματα:

Η φιλοσοφία της Weleda σχετικά με τα αρώματα:

Η Weleda χρησιμοποιεί αγνά και φυσικά αρώματα από αρωματικά φυτά (αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα) γιατί αποτελούν την πεμπτουσία του φυτικού βασιλείου. Τα αρώματα μας αποκαλύπτουν τα συναισθήματα της φύσης. Αυτός είναι ο λόγος που αγγίζουν την ψυχή και το πνεύμα μας.

Τα κριτήρια ποιότητας της Weleda:

  • Στη Weleda χρησιμοποιούμε μόνο 100% φυσικά και αυθεντικά αρώματα.

  • Οι πολύτιμες αυτές ουσίες αποκτώνται από λουλούδια, φύλλα, φρούτα, ξύλο, μπουμπούκια και ρίζες.

  • Εγγυόμαστε την ποιότητα των φυσικών αρωμάτων μας μέσω προηγμένων αναλυτικών μεθόδων.

  • Στη Weleda έχουμε ως στόχο τη διατήρηση της άριστης ποιότητας από το φυτό έως το τελικό προϊόν.

100 χρόνια συνδέουμε τον άνθρωπο με τη φύση.

Επισκεφτείτε τους κήπους μας μέσω του Open Garden Weleda, μία διαδραστική εμπειρία όπου φυτά, άγρια πανίδα και άνθρωποι συνδέονται από τη σοφία του κήπου.