Η ιστορία μας

Σε αρμονία με τη φύση και τον άνθρωπο

Αυτό που ξεκίνησε το 1921 ως ένα φαρμακευτικό εργαστήριο, με το δικό του κήπο φαρμακευτικών φυτών, αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς ολιστικών φυσικών καλλυντικών, καθώς και φαρμακευτικών προϊόντων ανθρωποσοφικής θεραπείας. 


Μία ιστορία επιτυχίας, που βασίζεται σε σημαντικές αρχές

Από τη στιγμή της ίδρυσής της, η Weleda λειτουργεί σύμφωνα με τις ιδρυτικές της αρχές. Τα προϊόντα μας έχουν σκοπό να ενισχύσουν τους ανθρώπους στην προσωπική τους εξέλιξη, στη βελτίωση και στην αποκατάσταση της υγείας τους, καθώς και στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν φυσική ευζωία και μία εξισορροπημένη καθημερινότητα.

Ποιοι είμαστε

Δέσμευση στους τρεις πυλώνες της βιωσιμότητας

Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε την αξιοπρεπή διαβίωση για κάθε άνθρωπο μέσω της ηθικής οικονομίας, που δημιουργεί αντί να μειώνει, αξία.

Βιωσιμότητα
Old production facilities at Weleda

Μία εταιρεία εμπνευσμένη από την ανθρωποσοφία

Όλα ξεκίνησαν με ένα νοσοκομείο κι ένα φαρμακευτικό εργαστήριο - που ιδρύθηκαν από μία Ολλανδή γιατρό, έναν Αυστριακό φιλόσοφο κι έναν χημικό και φαρμακοποιό από το Μόναχο. Σήμερα έχει μετατραπεί στην πρώτη παρασκευαστική εταιρεία ολιστικών, φυσικών, βιολογικών καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρωποσοφική θεραπεία.

Η ιστορία μας
Ήπιο στο μπάνιο, για ένα φυσικά καθαρό μωρό
Ήπια προστασία από από τους ερεθισμούς στο ευαίσθητο δέρμα
Καθαρίστε απαλά κι ενυδατώστε το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα
Προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα από το κρύο
Πλούσια εντατική κρέμα για την περιποίηση του βρεφικού δέρματος
Απαλή προστασία κι ενυδάτωση για το βρεφικό δέρμα στην περιοχή του προσώπου