Ποιότητα

Η ποιότητα για τη Weleda δεν είναι απλώς ένα σλόγκαν. Για εμάς το όνομα Weleda σημαίνει ολιστική ποιότητα από την εύρεση των πρώτων υλών έως το τελικό προϊόν, μέχρι και τον τρόπο που χρησιμοποιούνται από τους πελάτες μας.

Woman preparing seedlings

Ποιότητα από την αρχή ως το τέλος.

Τα φυσικά καλλυντικά προϊόντα της Weleda προσφέρουν εξαιρετική περιποίηση και ποιότητα, εγγυημένα από την αγορά των πρώτων υλών έως την παρασκευή, συσκευασία και αποστολή των τελικών προϊόντων. 

Υπόσχεση ποιότητας
Gardener in The Field at Weleda UK

Καλλιέργεια

Οι κήποι με φαρμακευτικά φυτά αποτελούν βασικό κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της Weleda από το ξεκίνημα της το 1921. Μάθετε περισσότερα για τους κήπους μας σε όλο τον κόσμο.  

Οι κήποι μας
Image of Sesame Mexico - 2258

Σπορά πριν το θερισμό

Περίπου τρία τέταρτα των φυτικών συστατικών μας προέρχονται από βιολογικές ή βιοδυναμικές καλλιέργειες και από πιστοποιημένες συλλογές άγριων φυτών. Φυσικά, δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε όλα τα φυτά μόνοι μας.  

Πηγές

Από τα συστατικά στο προϊόν

Είτε μέσω απόσταξης, εκχύλισης ή εκθετικοποίηση: Μόνο μέσω των σωστών συστημάτων επεξεργασίας μπορούν οι φυσικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για τα προϊόντα μας να γίνουν κατάλληλες για τις ανθρώπινες ανάγκες. 

Παραγωγή
Natrue logo

NATRUE και περισσότερα

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Το σήμα NATRUE αποτελεί το πρώτο διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά προσφέροντας διαφάνεια στη 'ζούγκλα' των σημάτων. 

Πιστοποιήσεις και σήματα ποιότητας

Εμπειρία μιας ζωής

Έχουμε περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας - σε αρμονία με τον άνθρωπο και τη φύση - η Weleda δεσμεύεται στην αντιμετώπιση της φύσης με υπευθυνότητα και φροντίδα. Έτσι, η υψηλή ποιότητα και η διαθεσιμότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε διασφαλίζεται είτε μέσω της βιοδυναμικής καλλιέργειας στους δικούς μας κήπους με φαρμακευτικά φυτά, είτε μέσω της πιστοποιημένης συλλογής άγριων φυτών ή μέσω της στενής συνεργασίας με τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας. 

 

  • Επιπλεόν της ποιότητας των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο βιώσιμο και κοινωνικά υπεύθυνο εμπόριο, πιο γνωστό ως δίκαιο εμπόριο. Αυτό εφαρμόζεται σε όλη την αλυσίδα παραγωγής.  
  • Αποφεύγουμε συστηματικά συνθετικές χρωστικές και αρωματικές ουσίες ή συντηρητικές ουσίες όμοιες με τις φυσικές. Χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά αιθέρια έλαια για τον αρωματισμό των προϊόντων μας. 
  • Η κοινωνική, υλική-περιβαλλοντική, καταναλωτική και θεραπευτική ποιότητα όλων όσων πράττουμε αποτελούν τους τέσσερις πυλώνες στους οποίους βασίζεται η φιλοσοφία ποιότητας της Weleda. 
Πλούσιο αντιοξειδωτικό έλαιο, για κάθε ανάγκη του δέρματος και τη διατήρηση της λάμψη του
Γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή χρήση και πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος
Ανανεώνει και προστατεύει, για λαμπερό δέρμα μετά την ηλικία των 40
Εντατικό serum για ενδυνάμωση και προστασία του δέρματος
Ειδικά σχεδιασμένη για το δέρμα γύρω από τα μάτια
Νυχτερινή αναδόμηση μετά την ηλικία των 40, για αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων
Απαλό, ενυδατικό γαλάκτωμα που καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα
Ήπια προστασία από από τους ερεθισμούς στο ευαίσθητο δέρμα
Ήπιο στο μπάνιο, για ένα φυσικά καθαρό μωρό
Ήπιο βρεφικό λάδι σώματος για εντριβές και μασάζ
Φυσική προστασία για τα ευαίσθητα νεογιλά δόντια
Ελαφρύ, πλούσιο χρυσό άγγιγμα για το διψασμένο δέρμα
Φρέσκο, τονωτικό κρεμοντούς με φυσικά βιολογικά έλαια
Ελαφριά κρέμα που απορροφάται άμεσα, για καθημερινή χρήση.
Εντατική περιποίηση σώματος για το ξηρό δέρμα
Η απόλυτη φυσική ενυδάτωση για το ξηρό, τραχύ δέρμα
Μοναδική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο με θαλασσινό αλάτι και ήπια ορυκτά καθαριστικά
Θρεπτική, φυσική προστασία για ξηρά κι ευαίσθητα χείλη