ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ
ΠΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗ,
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ
ΑΓΑΠΗ.

Η ευτυχία είναι αγάπη και περιποίηση

Κάθε στιγμή, κάθε ορόσημο, κάθε άγγιγμα, ενισχύει το δεσμό μεταξύ εσάς και του παιδιού σας. Όμως, το δέρμα του μωρού σας είναι λεπτό και ευαίσθητο. Έχει ανάγκη από ειδική περιποίηση καθώς αναπτύσσεται. Γι’ αυτό το λόγο η Βρεφική και Παιδική Σειρά Περιποίησης με Καλέντουλα έχει σχεδιαστεί με φυσικά συστατικά για να θρέψει το νεαρό, ευαίσθητο δέρμα και να το περιβάλει σε μια ζεστή αγκαλιά, όπως τη δική σας.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΟΙ
ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Με έμπνευση από τη φύση.
Σχεδιασμένα από μαίες.

Μόνο προσεχτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και αγάπη: αυτό είναι που προσθέτουμε στη Βρεφική και Παιδική Σειρά με Καλέντουλα. Τα προϊόντα δεν περιέχουν συνθετικές χρωστικές ή συντηρητικές ουσίες και το ντελικάτο άρωμα προέρχεται αποκλειστικά από 100% φυσικά αιθέρια έλαια. Αποκτήστε τα προϊόντα περιποίησης που δημιουργήθηκαν από τη συνεργασία ειδικών στην περιποίηση δέρματος και μαίες. Τα προϊόντα έχουν πιστοποίηση από ανεξάρτητα Ινστιτούτα και είναι αγαπητά από γονείς και μωρά σε όλο τον κόσμο.
Calendula Wundschutzcreme

Κρέμα Καλέντουλας για την Αλλαγή Πάνας

Ήπια προστασία από από τους ερεθισμούς στο ευαίσθητο δέρμα
Calendula Waschlotion und Shampoo

Σαμπουάν Καλέντουλας και Αφρόλουτρο

Ήπιο στο μπάνιο, για ένα φυσικά καθαρό μωρό
Calendula Pflegeöl Parfümfrei

Λάδι Περιποίησης Καλέντουλας

Ήπιο βρεφικό λάδι σώματος για εντριβές και μασάζ
Calendula Gesichtscreme

Κρέμα Kαλέντουλας για το Πρόσωπο

Απαλή προστασία κι ενυδάτωση για το βρεφικό δέρμα στην περιοχή του προσώπου

Τα μωρά είναι ένα θαύμα

ladybug

“Τα μωρά είναι ένα θαύμα. Κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους αναπτύσσονται μόνα τους, έως ότου είναι πλέον ικανά να σταθούν στα πόδια τους. Αυτό που χρειάζονται είναι αγάπη, ασφάλεια και υποστήριξη - και φυσικά φαγητό. Το δέρμα του μωρού επίσης αναπτύσσεται καθημερινά και προσαρμόζεται σταδιακά στο περιβάλλον. Το δέρμα όμως, όπως και το μυοσκελετικό σύστημα, παραμένει ανώριμο αυτά τα πρώτα χρόνια της ζωής. Έτσι, το νεαρό δέρμα απαιτεί ειδική περιποίηση για να παραμείνει ασφαλές από τις διάφορες περιβαλλοντικές επιδράσεις, όπως την κακοκαιρία, ενώ συγχρόνως χρειάζεται την ευκαιρία να αναπτυχθεί υγιώς, χωρίς να καταπιεστεί η φυσική του ανάπτυξη.”

Christina Hinderlich,

μαία και μητέρα τριών παιδιών