Ρόδι

Εξισορροπεί, τονώνει και αναδομεί.

Σύμβολο ομορφιάς και δύναμης

Το ρόδι είναι γνωστό σε πολλούς πολιτισμούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κατάγεται από την αρχαία Περσική Αυτοκρατορία, η οποία περιελάμβανε μέρη της σημερινής Ελλάδας, την Τουρκία, το Ιράν και το Ιράκ και σήμερα καλλιεργείται κυρίως στη Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή και την Ινδία. Στους πολιτισμούς αυτούς, το ρόδι θεωρείται σύμβολο της ομορφιάς, γονιμότητας, αισθησιασμού και δύναμης, από τα αρχαία χρόνια. Το φυτό το ίδιο μπορεί να φτάσει μεγάλη ηλικία - κάποια είδη του γίνονται έως και 200 ετών. Στα πρόσφατα χρόνια, ο καρπός του ροδιού χρησιμοποιείται και πάλι ως συστατικό στη μαγειρική και σε νέα καλλυντικά.

Επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Το πολύτιμο έλαιο σπόρων ροδιού έχει αντιοξειδωτικές και αναδομικές ιδιότητες λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες. Τα φυσικά φυτοχημικά δρουν ως εξαιρετικοί δεσμευτές των ελευθέρων ριζών, που είναι υπεύθυνες για την επιτάχυνση της γήρανσης του δέρματος και των κυττάρων. Το έλαιο σπόρων γκρέιπφρουτ αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος ώστε το δέρμα να γίνεται πιο σφιχτό και λείο, με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, οι πολλές θετικές λειτουργίες του έχουν πιστοποιηθεί πρόσφατα σε πολυάριθμες μελέτες.

Συνεχής ανάπτυξη

Ο λόγος που το ρόδι αναζωογονεί τόσο εξαιρετικά το δέρμα είναι γιατί οι διαδικασίες ανάπτυξης του φυτού δεν πραγματοποιούνται διαδοχικά, μα ρέουν η μία μέσα από την άλλη, ακριβώς όπως συμβαίνει στη ζωή του ανθρώπου.

Από την ηλικία των 40 κι έπειτα, επωφελούμαστε περισσότερο από τη θετική δράση του ροδιού. Σε αυτό το στάδιο της ζωής, είμαστε πιο έμπειροι και σίγουροι. Όμως, καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας αλλάζει - η ζωτικότητα του μειώνεται, η διαδικασία ανανέωσης ελαττώνεται και η τάση εμφάνισης ξηρότητας δεν μπορεί πια να αντιμετωπιστεί αυτόματα μέσα σε μία νύχτα.

Μοναδική ικανότητα προσαρμογής

Σε αυτό το στάδιο, το ρόδι μπορεί να είναι ωφέλιμος σύμμαχος. Διαμεσολαβεί μεταξύ του νέου και του ώριμου, επιτρέποντάς τους να ρέουν το ένα μέσα στο άλλο, αναπτύσσοντας ένα  πλαίσιο για δυναμικές και αναδομικές δράσεις στον άνθρωπο. Το έλαιο του ροδιού σταθεροποιεί και ηρεμεί το δέρμα σε περιόδους αλλαγών, προσφέροντας αρμονία εσωτερικά κι εξωτερικά, ενώ μας προτρέπει να δούμε προς το μέλλον με γαλήνη.

Granatapfel Schönheitsdusche

Κρεμοντούς Ρόδι

Ήπιο κρεμοντούς με αισθησιακό άρωμα

Λάδι Αναζωογόνησης Ρόδι

Πλούσιο αντιοξειδωτικό έλαιο, για κάθε ανάγκη του δέρματος και τη διατήρηση της λάμψης του
Granatapfel Handcreme

Αναζωογονητική Κρέμα Χεριών Ρόδι

Προστατεύει το δέρμα από τις επιπτώσεις των περιβαλλοντικών επιδράσεων