Ποιοι είμαστε

Ο στόχος της Weleda είναι η διατήρηση, η ενίσχυση και η επαναφορά της υγείας των ανθρώπων.

Αυτό που ξεκίνησε το 1921 ως ένα φαρμακευτικό εργαστήριο, με το δικό του κήπο φαρμακευτικών φυτών, αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς ολιστικών φυσικών καλλυντικών, καθώς και φαρμακευτικών προϊόντων ανθρωποσοφικής θεραπείας.

Από τη στιγμή της ίδρυσής της, η Weleda λειτουργεί σύμφωνα με τις ιδρυτικές της αρχές. Τα προϊόντα μας έχουν σκοπό να ενισχύσουν τους ανθρώπους στην προσωπική τους εξέλιξη, στη βελτίωση και στην αποκατάσταση της υγείας τους, καθώς και στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν φυσική ευζωία και μία εξισορροπημένη καθημερινότητα. Η φιλοσοφία της Weleda καθορίζει και την οικονομική προσέγγιση της εταιρείας και θα παραμείνει η βασική μας αρχή και στο μέλλον. 


Η Weleda σήμερα

Αυτό που ξεκίνησε σε μία μικρή αποθήκη στην Ελβετία αποτελεί σήμερα μία παγκόσμια εταιρεία με 2000 υπαλλήλους σε 50 χώρες.  

Η Weleda σήμερα

Η αρχές μας

Επτά βασικές αρχές που μας βοηθούν να παραμείνουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για την ενίσχυση της ευημερίας του πλανήτη, του περιβάλλοντος και των ανθρώπων.

Διαβάστε τις επτά βασικές αρχές μας

Στην υπηρεσία των ανθρώπων

Η Weleda σήμερα εκπροσωπείται σε περισσότερες από 50 χώρες, σε κάθε μία από τις 5 ηπείρους. Οι τρεις βασικές έδρες μας αποτελούν τις τοποθεσίες απ’ όπου ξεκίνησε η ιστορία της Weleda: στο Arlesheim, κοντά στη Βασιλεία της Ελβετίας, στο Schwäbisch Gmünd, κοντά στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και στη Γαλλική πόλη Huningue, στην Αλσατία. Από αυτές τις τοποθεσίες, καθώς και από τα διάφορα τμήματα της εταιρείας που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, η Weleda παράγει εκατοντάδες φυσικά καλλυντικά και χιλιάδες φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία παράγονται έως σήμερα από φαρμακευτικά φυτά που προέρχονται και από τους κήπους μας. 

 

Η υπεύθυνη συναλλαγή τόσο με τη φύση όσο και με τους ανθρώπους υπήρξε πάντοτε κομμάτι της εταιρείας μας, από τότε που ο Rudolf Steiner εξέφρασε το όραμα του για τη Weleda, για μία εταιρεία που θα βρίσκεται απολύτως στην υπηρεσία των ανθρώπων και του κόσμου ως όλον. Είτε μέσω του δίκαιου εμπορίου, της βιοδυναμικής καλλιέργειας είτε μέσω της στήριξης της εξέλιξης των υπαλλήλων μας - η βιωσιμότητα είναι μέρος των ριζών μας. 

Λάδι Σώματος Άγριου Τριαντάφυλλου

Εντατική πλούσια θρέψη με πολύτιμο έλαιο τριανταφύλλου