Νυχτολούλουδο

Βοηθά να ενεργοποιηθεί η φυσική άμυνα και η διαδικασία αναδόμησης του ώριμου δέρματος.

Αναπτύσσεται σε ξηρό και σκληρό έδαφος, μα μόλις πέσει το σούρουπο, τα όμορφα άνθη του νυχτολούλουδου ανοίγουν αμέσως και ολοκληρωτικά. Παραμένουν ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και το επόμενο πρωινό, με μεγάλα χρυσά άνθη που φωτίζουν το σκοτάδι που τα περιβάλλει και λάμπουν καθώς πλησιάζει η αυγή. Το νυχτολούλουδο ενώνει το παλιό με το καινούργιο, τη μέρα που φεύγει και την ημέρα που έρχεται.

Μοναδική προστασία για το δέρμα

Evening primrose blossom close up

Το έλαιο των σπόρων του Νυχτολούλουδου παρουσιάζει υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό οξύ και γ-λινολενικό οξύ, λιπαρά οξέα τα οποία το σώμα μας παράγει ολοένα και λιγότερο με την πάροδο των ετών. Και τα δύο αυτά λιπαρά οξέα παίζουν σημαντικό ρόλο για την επιδερμίδα και είναι απολύτως απαραίτητα για το σχηματισμό του προστατευτικού φράγματος στο δέρμα. Το έλαιο σπόρων νυχτολούλουδου προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας, απομακρύνει σημεία που παρουσιάζουν σκληρύνσεις κι ενισχύει την ανάπτυξη και ανανέωση των κυττάρων.

Ακολουθώντας τους μοναδικούς ρυθμούς της

Με την πάροδο των ετών, οι γυναίκα επιθυμεί να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της. Αφότου έχει υπάρξει καθημερινά δραστήρια επί δεκαετίες κι έχοντας το αίσθημα της ικανοποίησης για την οργάνωση της καθημερινότητας, η γυναίκα τώρα αναζητά μια νέα, πνευματική διάσταση στη ζωής της. Ακριβώς όπως το νυχτολούλουδο έχει απελευθερωθεί από το συνήθη ρυθμό του φυτικού κόσμου, αφού ανθίζει μόλις πέσει η νύχτα, η ώριμη γυναίκα απομακρύνεται από την προγενέστερη καθημερινότητα της και αναζητά νέες ευκαιρίες. Εμπιστεύεται την εμπειρία και τη διαίσθησή της ώστε να ζήσει τη ζωή της ως ξεχωριστή προσωπικότητα με τον δικό της ρόλο και αποστολή.

Το νυχτολούλουδο δρα υποστηρικτικά και βοηθά τη γυναίκα που έχει φτάσει σε αυτό το στάδιο της ζωής της, προσφέροντας της άνεση και αυτοπεποίθηση. Τα συστατικά του προσφέρουν στο ώριμο δέρμα, που έχει τάση για ξηρότητα, και πάλι μοναδική λάμψη. 

Κρέμα Ημέρας Νυχτολούλουδο

Κρέμα που αναδομεί, για καθημερινή χρήση στο ώριμο δέρμα

Κρέμα Νυκτός Νυχτολούλουδο

Φυσική θρέψη κατά τη διάρκεια της νύχτας, για την ώριμη γυναίκα

Ορός Νυχτολούλουδο

Εξαιρετικά δραστική συσφιγκτική περιποίηση για την αναζωογόνηση του ώριμου δέρματος

Κρέμα Σύσφιγξης για Μάτια και Χείλη με Νυχτολούλουδο

Αναδομεί και συσφίγγει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Μία εξειδικευμένη σύνθεση για το ώριμο δέρμα, που στοχεύει στις γραμμές έκφρασης και ρυτίδες

Κρεμοντούς Τόνωσης Νυχτολούλουδο

Φρέσκο, λουλουδάτο κρεμοντούς, δημιουργημένο με αγάπη για το ώριμο δέρμα

Κρέμα Χεριών Νυχτολούλουδο

Με βιολογικό έλαιο νυχτολούλουδου για ενδυνάμωση, σύσφιγξη και θρέψη του ξηρού δέρματος των ώριμων χεριών

Λάδι Τόνωσης Νυχτολούλουδο

Εξαιρετικά πλούσιο λάδι σώματος που βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης στο ώριμο δέρμα

Γαλάκτωμα Σώματος Νυχτολούλουδο

Πλούσιο, θρεπτικό και συσφιγκτικό φυσικό γαλάκτωμα σώματος για το ώριμο δέρμα, με λουλουδάτο άρωμα