Κρέμα Σύσφιγξης για Μάτια και Χείλη με Νυχτολούλουδο

Αναδομεί και συσφίγγει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Μία εξειδικευμένη σύνθεση για το ώριμο δέρμα, που στοχεύει στις γραμμές έκφρασης και ρυτίδες

Εντατική θεραπεία για μάτια και χείλη, η Κρέμα Σύσφιγξης για Μάτια και Χείλη ενισχύει το ευαίσθητο δέρμα


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Νυχτολούλουδο

Το Νυχτολούλουδο κατάγεται από τη Βόρειο Αμερική και χρησιμοποιούταν από τους αυτόχθονες λαούς της Αμερικής ως μέσο διατροφής και ως φαρμακευτικό φυτό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Η γνώση της Weleda σημαίνει πως αναγνωρίζουμε τα μυστικά οφέλη του νυχτολούλουδου. Είναι ένα φυτό που ανθίζει σύντομα και σε δριμύς συνθήκες και προσφέρει πολλή ενέργεια για το μέλλον - στους σπόρους του. Το βιολογικό έλαιο των σπόρων  νυχτολούλουδου είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και υποστηρίζει τη ζωτικότητα του ώριμου δέρματος, ενισχύοντας το μεταβολισμό του. Αναμιγνύουμε έλαιο καρπού Inca, που έχει δράση ανανέωσης των κυττάρων, καθώς και Σεντέλα που ενισχύει το κολλαγόνο και την ανάπτυξη των κυττάρων. Στοχεύστε όλη αυτή τη φυσική ενέργεια στο πιο εκφραστικά σας χαρακτηριστικά - στα χείλη και στα μάτια σας. 


Οφέλη

Χωρίς άρωμα και γλουτένη. Ενυδατώνει, ενισχύει τη μείωση των βαθιών γραμμών και ρυτίδων, ενδυναμώνει το ευαίσθητο δέρμα, μειώνει το πρήξιμο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Συσφίγγει το περίγραμμα σε χείλη και μάτια. Έχει ελεγχθεί κλινικά για την αποτελεσματικότητα, τη συμβατότητα του με το δέρμα και τα μάτια, ακόμη και όταν υπάρχει χρήση φακών επαφής. 

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

+83%

Η περιοχή γύρω από τα μάτια φαίνεται πιο λεία*

*Αυτοαξιολόγηση έπειτα από 28 ημέρες
+74%

Μειώνει τις βαθιές γραμμές και ρυτίδες*

*Αυτοαξιολόγηση έπειτα από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Ταμπονάρετε μικρή ποσότητα της κρέμας στην περιοχή των ματιών και χειλιών, πρωί και βράδυ