Κρέμα Νυκτός Νυχτολούλουδο

Φυσική θρέψη κατά τη διάρκεια της νύχτας, για την ώριμη γυναίκα

Η χρυσή λάμψη του νυχτολούλουδου, που ανθίζει κατά τη διάρκεια της νύχτα, συλλέγεται από τη Weleda, ώστε να προσφέρει τη λάμψη του στην επιδερμίδα σας, καθώς κοιμάστε


Πρωταγωνιστικό φυτικό συστατικά

Νυχτολούλουδο

Το Νυχτολούλουδο κατάγεται από τη Βόρειο Αμερική και χρησιμοποιούταν από τους αυτόχθονες λαούς της Αμερικής ως μέσο διατροφής και ως φαρμακευτικό φυτό.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά

Σχετικά

Περιγραφή

Τα πλούσια, χρυσά πέταλα του νυχτολούλουδου δε μοιάζουν με κανένα άλλο φυτό. Το φυτό ξυπνά στο σκοτάδι και παραμένει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, γεμίζοντας με άρωμα τον υπέροχο κήπο. Συνδυάζουμε προσεχτικά τις τονωτικές ιδιότητες του βιολογικού ελαίου του νυχτολούλουδου με έλαιο inca που αναδομεί το δέρμα, έλαιο φύτρων σίτου και τη μικρή, αναρριχώμενη Σεντέλα, γνωστή από την αρχαιότητα πως ενισχύει το δέρμα. Το ώριμο δέρμα απορροφά τις θετικές ιδιότητες ενώ κοιμάστε και υποδέχεται τη νέα ημέρα με καινούργια ζωντάνια και ροδαλό χρώμα.

Οφέλη

Σύνθεση που θρέφει βαθιά, ενισχύει και βελτιώνει την άμυνα και την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον βοηθά στην αναδόμηση του δέρματος, αφού βελτιώνει την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητά του. Κλινικά πιστοποιημένη για την αποτελεσματικότητα και τη συμβατότητά της με το δέρμα. 

Δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 

+61%

Το περίγραμμα του προσώπου φαίνεται πιο σφιχτό*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 28 ημέρες

Επίσημη Πιστοποίηση NaTrue

Τα φυσικά καλλυντικά δεν είναι πάντοτε φυσικά. Η πιστοποίηση NaTrue αποτελεί την πρώτη διεθνώς αποδεκτή πιστοποίηση ποιότητας για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά και, ως εκ τούτου, προσφέρει διαφάνεια στη ‘ζούγκλα’ των πιστοποιήσεων. Κάθε προϊόν που φέρει το σήμα NaTrue εγγυάται πως πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας.


Συστατικά

Συστατικά

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ σε καθαρό δέρμα, στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, κάθε νύχτα πριν τον ύπνο